- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40514 üzenetére
Nincs vele semmi gondom, de legalabb syncel a telommal
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40512 üzenetére
En explorert hasznalok, kovezzetek meg
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40505 üzenetére
Nekem nincs vele gondom, amire kell, arra nekem jo.
(#40510) Tibii91
Miert, meddig terjed ki az atlag user? Csak hogy tudjam, mennyire szamitok annak -
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40462 üzenetére
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40459 üzenetére
Mert mobil nezetben nem szoktam smileyzni, nem kell rogton falramaszni
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40455 üzenetére
Most ebben mi volt a kotekedes?
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40453 üzenetére
Ha te mondod..
De én tettem már kis hazánkban is pár helyre, ott is biztos sivatag van. -
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40451 üzenetére
Eroszak van a levegoben. Vagy kokain. Vagy napelem.
Na jo, mar nem tudom. -
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40447 üzenetére
Kislany o ehhez...
-
Torott a kartya, szokoevente, negyed oras jatek utan megy a paypass.
Altalaban inkabb kihagyom ezt a kort, foleg, mert a penztarosok 79%-a szarul probalkozik
[Igen, atadom a kartyat, mert nem paypass-el akarok fizetni, erre o azert csak odanyomkodja, mert biztos azert adom oda neki, mert en nem tudom, hogy mukodik..]
-
válasz
westcoastog #40369 üzenetére
Csak annyira osszeallt a berandomolt hatterrel, hogy mar majdnem pakoltam ossze a dooge memet, de meglattam ezt..
(#40370) Tibii91
Nekem is akart adni a csaj, de nem kertem. Milyen matrica amugy? -
válasz
westcoastog #40358 üzenetére
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40330 üzenetére
-
válasz
westcoastog #40316 üzenetére
60/5... Majdnem jo valamire, csak feltolteni nem
-
válasz
westcoastog #40243 üzenetére
Reszletkerdes
-
válasz
westcoastog #40241 üzenetére
Digi ugyfelszolgalaton erdeklodj h mennyi lenne a mas verzios kapcsolat a holggyel a pult mogott
-
válasz
westcoastog #40229 üzenetére
Inflacio.
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40223 üzenetére
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40221 üzenetére
Profilkepnek tudom javasolni
-
válasz
FireKeeper #40218 üzenetére
-
válasz
FireKeeper #40214 üzenetére
Világvége!
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40209 üzenetére
Az asztalon oldalt, szélén.
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40207 üzenetére
Az asztal tetejen nekem tenyleg foglalja a helyet, ha mAtx haz lenne, elferne az asztal oldalan meg a laptop is, ha otthon vagyok, nyugodtan rakothetnem a monitorra.
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40204 üzenetére
Van asztalim is, meg lapos. De az asztalit kb csak torrentezni tartom, meg megszokasbol.
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40200 üzenetére
En is mAtx vonalon haladnek, ha haladnek. De mivel meg a laposba se kerult ssd, igy ez varat magara. Pedig el tudnek kepzelni egy kompaktabb asztalit azert.
-
válasz
westcoastog #40130 üzenetére
Deee, ez nagyon jo, lebarnultam, izmosodtam. Mi kellhet még? Ja, hogy kb osszeomlott az eletem? Reszletkerdes!
-
válasz
westcoastog #40128 üzenetére
Tudok neked egy jo munkat, napelemes rendszerek teepítése. Mindenfele az orszagban, garantaltan nem fogod magad minden nap elunni a gep elott
Igaz, eleted se lesz, meg ugy egyaltalan elni se lesz kedved. -
válasz
geprombolo #40115 üzenetére
Egyedul vagy a lakasban es mind a te geped?
-
Idegen varosban, munka kozben megfazva maszkalni.. Nincs is ennel jobb
-
válasz
westcoastog #40071 üzenetére
Viragboltbol azokat a musorokat is nezhetem, amikor akarom, igy mar nem sok értelme van.
-
válasz
westcoastog #40069 üzenetére
Nekem a sarokban van a bekotesi ponton szepen osszetekerve a kabel, elrakva egy szekreny moge, tv meg a sufniban kb. A gepet se hasznalok tul sokat, amennyit itthon vagyok, nem, hogy meg tv-t nezzek, habar azt elotte se eroltettem.
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40064 üzenetére
Ha lenne tv-m, mar nem lenne.
-
válasz
FireKeeper #40033 üzenetére
Tudom ^^ Epp ez a gond, hogy ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy fel kene koltozni.
-
válasz
westcoastog #40031 üzenetére
Ertem a viccet, csak nem vicces
-
válasz
westcoastog #40029 üzenetére
Ha a masik fel ugy dont, akkor hajadra kenheted az egeszet. Ertelmes indokkal is eleg rossz. Ez esetben inkabb ne is akarj senkit, ha nem tudod elengedni.
-
válasz
westcoastog #40027 üzenetére
Orulok neki, hogy 3 baratno is elhagyott. Ja nem. U_U
-
válasz
westcoastog #39988 üzenetére
Harom baratnom hagyott el, mikor pestre koltoztek, mert a tavkapcsolat nem nyero. Egyre jobban utalom azt a varost.
-
válasz
FireKeeper #39958 üzenetére
Ha varosban akarsz kozlekedni, akkor 60 korul kapsz ertelmes bicot, az enyemet is annyiert vettem, csak fel oldalas tortenete van, mennyi mindent es miert csereltem, de en nem egeszen arra hasznalom, amire tervezve lett
-
válasz
FireKeeper #39955 üzenetére
Egy padkazas utan mehetsz szervizbe kihuzatni a nyolcasokat, ha nem jol csinalod
-
#yolo
-
válasz
FireKeeper #39845 üzenetére
Igen, egy ilyen beszerzese tervben van, de az majd marciusban lesz es attol meg ertenem kell, hogy mit is potyogok be
-
válasz
FireKeeper #39843 üzenetére
Videken olcsobb, igen
Ahogy en ismerem magam, a helyzet ugyanez
De tervben van, hogy raveszem magam, de ha mar most tanulgatnek, akkor inkabb a jelenlegi targyakat, marmint amik ahhoz kellenek. Fizika I. pl igenyli a derivalast minimum -
válasz
FireKeeper #39841 üzenetére
Igen, jovore felveszem ismet a ket matekot, ha ez a felev sikerul es meglezs a tanevben a 30 kredit, aztan jovore matektanar meg minden, de ez meg tavol van.
Ebben a felevben kiderul, hogy tenyleg van kozom a dologhoz, vagy csak elkepzeltem a dolgot.Azert 150-bol mar meg lehet elni, inkabb igy mondanam.
El kell gondolkodnod, hogy mit veszel, de mar van lehetoseged a megtakaritasra ugy, hogy nem kenyer&viz kombon elsz miatta. Az en elvarasaim az elet iranyaba eleg atlagosak, nem vagyom ra, hogy uj otosbeemve legyen alattam.. -
válasz
FireKeeper #39839 üzenetére
Marmint a matekhoz nincs alapbol kozom, arra gondoltam.
Normalis munkara olyan 150 kornyeki netto fizuval gondolok, elheto munkakorulmenyekkel.
-
válasz
FireKeeper #39836 üzenetére
Nope, ME. BME-hez kozom sincs, itt legalabb az esely megvan
De ha van normalis munkad, akkor minek, diploma nelkul is el lehet lenni boven, csak nekem nem sok lehetosegem lenne, nem ertek kvazi semmihez. -
válasz
pckownz #39832 üzenetére
Megse, valami istentelen csoda folytan elfogadtak a programozas vizsgaban irt kodot, vicces..
2 targyam van meg igy, 10 kredittel zarom az elso felevet <3
Architektura meg progalapSemmi extra nem tortent, csak kiderult, hogy semmibol nem fogok varat epiteni, vehetek fel raepulo nelkuli targyakat random, meg a 2 meglevore epuloket, hogy meglegyen a tanevben a 30 kredit, utana meg jovore megint a most nem teljesitett targyakat, pl a ket matekot ^^
Bandi most tudta meg, hogy nem artana tanulni
-
válasz
FireKeeper #39830 üzenetére
En ugy nez ki egy jo felev utan bucsuzom az egyetemtol..
-
válasz
FireKeeper #39814 üzenetére
Szép is az
-
válasz
FireKeeper #39787 üzenetére
Nincs is annal jobb ebreszto
-
válasz
westcoastog #39721 üzenetére
Igen, a hiros nevezetos miskoczi leptoposztogatasos tortenet.
-
válasz
FireKeeper #39719 üzenetére
A debreceni egyetemre gondolt eppen, de onnan nem is varok bme szintu nehezseget, ezert nem vitatkoztam vele tul sokaig.
-
válasz
FireKeeper #39717 üzenetére
Az egyik rokonom [bolcsesz] szova tette, hogy nem ert velem egyet abban, hogy nem lehet csuszas nelkul elvegezni az infot [mernokinfo pl] egyetemen az eredetileg kiirt evek szama alatt, ha az ember nem kinai.
Nem tudtam vele megertetni, hogy nem, az o elkepzelesei nem igazan fedik a valosagot, miszerint "tok egyszeru, konnyu" lenne a mernokinfot elvegezni a kijelolt ido alatt. Picit morcos is volt, hogy instant kirohogtem. -
válasz
westcoastog #39715 üzenetére
A gyari vinyot bekenhagyom, szerzodes kot, hogy nem telepithetek ra masik rendszert, meg utolag a fenenek se lenne turelme visszatelepitgetni a sok szirszart, amit felraktak ra gyarilag, ha esetleg megis le akarjak ellenorizni. Mert bizony behivhatnak allapotellenorzesre. Persze, 17 ezer kiosztott laptop utan gondolom, mennyi esely van ra, hogy engem hivnak be, reszletkerdes, azert maradok a biztos utnal. Annyira nem eget rengeto egy notivinyo
-
válasz
westcoastog #39713 üzenetére
De nagyon furja az oldalamat, hogy mit tudna, ha w8 lenne rajta.. Majd lassan veszek egy masik vinyot szerintem
-
válasz
westcoastog #39706 üzenetére
Aha, eztet ni
Csak a fél vesém ment rá eskü!
[Habár i3-4000m-et ir a gep maga, de ez mar reszletkerdes..]
Kozben a wellert is le kene cserelnem egy szolidabb, szabalyozhato allomasra, azt is mire kiszenvedem.. -
válasz
westcoastog #39704 üzenetére
The world
Ho ize kaptam ingyenlaptopot
-
Oh, lett labortápom is, öröm és bódottá
-
válasz
westcoastog #39680 üzenetére
Bökő van
-
válasz
FireKeeper #39675 üzenetére
Szabadidő nélkül lehet akármilyen pákám, ha nem használom..
-
válasz
FireKeeper #39673 üzenetére
w101, nem vettem, kaptam
Csak 7 milis pákahegyet kaptam hozzá "ajándékba", a benne levő szintén 7 milis mellé. A probléma, hogy én nem épp bádogos üzemmódban akarom használni, szóval kell majd egy másik hegy meg még apróságok -
Oh, gazdagodtam egy weller pákával ^^
-
válasz
FireKeeper #39649 üzenetére
Nem jut eszembe a film címe.. pedig már láttam
-
(PH! addikt)
[LOL]
-
válasz
westcoastog #39636 üzenetére
Dodgeolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Drón topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest