Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
arcszesz #9978 üzenetére
Leszedem az oldalát és szobaventi
Ez vicces meg minden de olyan megoldás kéne, amivel tudom szabályozni a ventit. Csak egy program és semmi más. Hadd ne kelljen leszedegetnem a ház oldalát, amin mellesleg egy 25cm-es venti nyomja be a levegőt. Elöl egy 12, hátul egy 12cm-es venti van még a házba. Nem a ház hűtésével van a gond, hanem a kártya ventije nem pörög gyorsabban mint 30%. Tök jó halk meg minden, de ez így nyáron játéknál nem egészséges. KB 32°C van a szobában, a házam sem tud ilyen melegben csodát tenni
Szóval mégegyszer: Milyen progival tudom szabályozni a venti fordulatszámát?
-
válasz
Gyuri27 #9979 üzenetére
Nem olvastam a topikba, mivel ez egy hirtelen jött vásár volt, még csak nem is terveztem eme kártya megvételét... Tegnap 10:00-kor hívtak kell-e jó áron garisan és rábólintottam, 12:00-ra itt volt. Ennyi. Akkor majd ma elolvasom a hsz-eket hátha okosabb leszek. PP2-ről még fogalmam sincs mi, de majd az elkövetkezendő napokban úgyis megtudom...
Legközelebb ígérem ezzel kezdek. Ettől függetlenül hogy kb most le lettem hülyézve a kérdésemre még mindig nem kaptam választ... -
Segítség-segítség!
Sziasztok!
A CCC-ben hol tudom szabályozni a ventillátort? A kártyám: ASUS Radeon HD4670/DI/512. Catalyst verzió: 10.6 (nem asus driver). Azért kellene mert meg fog főni a kártya! Everest szerint netezésnél 30%-on pörög a venti. GPU dióda 44 °C everest szerint és ccc overdrive szerint is 165Mhz-en...
Ha ccc-ben nem lehet akkor milyen programmal tudnám ezt megtenni? Játék közben sem megy feljebb a venti fordulatszáma, és természetesen egy idő után a textúrák is más színűek lesznek, a robbanások nem robbanásokká hanem kockákká avanzsálódnak (Singularity). Szeretném kb 70%-on pörgetni a ventit. segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest