Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
válasz
barnam_
üzenetére
Kis környezettanulmány elöljáróban. A tápom van alul, venti nélkül. Meleg száll felfelé. Jön a proci, egy 92-es kavarog rajta 1500-on (nem kapok PWM-est). Chipet borda, ez is fűt.
Na és most jön a vga legfelül. Van rajta most egy 12-es, 1100-on maszatol, nem passzív hűtés de tényleg nem hangos.
Erre te:"hát ezek az értékek nem túl meggyőzőek, az enyém is tartja ezeket a hőmérsékleteket gyári hűtővel..."
"fixen 100%-on forog (majd talán egy későbbi RBE-vel be lehet állítani) - így kicsit zavaró, főleg éjjel; de 5V-ra kötve semmi hangja sincs, és még mindig csak 55°C-on van játékban."Amiket írtam értékeket nem játék alatt vannak hanem furmark-al terhelve.
Lehet egyszer megfordítom a házat mit mérek úgy. -
Pala
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
Szerintem nem ugyanarra a "berángatásra" gondolunk.
Nekem FC2-ben semmi gondom, sose rángat.
Amit én tapasztalatok, az szinte tuti, hogy a vram hiánya miatt van. A nagyon nagy felbontású textúrákat használó játékokban (mint pl. Crysis) a részletesség növelésével egyszercsak eljutok egy olyan pontra, hogy amikor hirtelen fordulatot teszek a játékban, akkor gyors fps-zuhanás, majd 1-2mp után "helyreáll" a folyamatosság. 512-es karin ilyet nem láttam (nem 512-es 8600GT-re gondolok
. Korábban volt 512-es X1950Pro-m, még az se csinált ilyet, pedig az lényegesen gyengébb! Egyébként tök ugyanezt tapasztaltam anno FEAR-ben, ahol a max textúrarészletességhez 256 megás kártya kellett, 128-ason beakadozott.
Ez a dupla slotos gyári hűtés jól hangzik mindenesetre. Az egyetlen bajom a 4670-el csak az, hogy a gyakorlatban semmivel sem gyorabb a jelenlegi kártyámnál. Ez még önmagában nem is volna gond, mert a teljesítménye kb. elég nekem. Annál nagyobb gond viszont az, hogy ki "kell" adni 20k körüli összeget egy semmivel sem jobb kártyáért.
Na jó, a hűtése jobb, meg az általam hőn áhított fél giga videoram is ott van.
Crysist nem tudod megnézni véletlenül?? DX9, minden high, és berángat-e az általam leírt módon, mikor hirtelen ráfordulsz egy nyílt terepre!? Igazából itt áll vagy bukik a dolog. Engem nagyon zavar ez a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem FC2-ben semmi gondom, sose rángat.