Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja, látom Neked is pont olyan lapod van mint nekem.
Hát az elmúlt időszakban, számtalanszor megfogadtam, hogy mATX-es lapot a jövőben nem

Pont ezen okból kifolyólag. Egyébként a lappal nincs más semmi gondom -még annyi, hogy a processzornál csak egy hőmérsékletet jelenít csak meg a négy helyett -, éppen ma regisztráltam be az ASUS-nál

Pár napja múlt 3 éves...
Az elmúlt három évben nem volt vele gondom, de lassan korából adódóan cserélni kellene... igazából már tervezgetem egy ideje. Addig pedig kivehetném az X-FI-t is. A vízhűtőblokkal az a gond, hogy sokba kerül, amennyibe kerül a komplett vízhűtés abból megvan egy sokkal korszerűbb ATX-es és nem mATX-es új alaplap is, ráadásul mint mondtam én nem szeretem a gyári hűtéseket eltávolítani, soha nem is csináltam, mert az garancia vesztéssel járna. Ok tudom, hogy lehet úgy csinálni, hogy ne vegyék észre, de én nem csináltam ezt.
A VGA a nyári hőségben sem hevült veszélyes mértékben, megvoltam vele elégedve e tekintetben is.
A rezonanciánál csak azon filozofáltam, hogy miért nem rezonált eddig a több mint egy évben?
Egyébként klassz házad van

csucsbicep: Hát passzentos az tény. Haveromnak ASUS M4A88TD-M EVO alaplapja van, ami szintén mATX-es, pár napja kivette a szintén X-FI-s hangkártyáját, mert a Sapphire 6870-ese így sokkal hűvösebb. Viszont a Sapphire-nak csak egy ventilátora van, és az is középen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Hardcore café
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mini PC
- Xbox Series X|S
- Milyen switch-et vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- DXRACER Prince L gamer szék
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi