Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Szia!
Tegnap elhoztam az MSI Hawk-ot. Ez az egy volt nekik. Kérdeztem, hogy ha holnapután kellene mégegy, akkor az mennyi lenne, azt mondják azt csak akkor tudják megmondani, ha megkérdezik. Lehet, hogy több. Van nekik még egy darab az alábbiból a linken látható áron:
Ha gondolod, talán az még meglesz hétfőig. Igaz, el nem rakják, ez tuti. Bár ha pénteken megrendeled a webáruházukban, akkor pont kb kedden kapod meg.
Üdv!
-
Gabor970
addikt
ok, megkérdezem! Jóba vagyok velük nagyon. Van náluk utánvétes vásárlás is, 30e felett ingyenes, csak az utánvétnek van valami 470Ft körüli ára. Illetve ha előre utalsz, akkor teljesen ingyenes. Régóta megvan az üzlet Zalaegerszegen, meg lehet bennük bízni nyugodtan, vagy 5-6 éve csak tőlük vásárolok. Megkérdezem, hogy tudnak-e ezen az áron hozatni még, ha érdekel.
-
polonic
félisten
Igen, a giga 6850-ekkel volt baj és nem rég írta be valaki, hogy a 70-nel is.
Én azt mondom, hogy most már talán lehetne abból is venni, de csak is újat, mert a hibásak már kifuthattak. Használtnál bele lehet futni még.A tuning teljesen a szerencsétől függ, hogy milyen darabot fogsz ki. Van, amit nagyon jól lehet, van, amit kevésbé.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Formula-1
- ASUS routerek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest