Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsotyek
tag
válasz
Tothgera30 #18229 üzenetére
Szerintem sincs teljesen igazad, mert a fotókat elnézve, illetve a sok memória hibára utalás azt engedi sejtetni, hogy a Giga bevásárolt egy rossz szériás memóriát és azért vannak ezek a gondjai. Asus kártyáknál például ritkán hallottam ilyet. Persze ettől függetlenül valóban más gyártónál is előfordulnak hibás darabok, hisz Murphie törvénye soha nem alszik. Ami elromolhat az előbb vagy utóbb el is romlik
-
miresz
veterán
válasz
Tothgera30 #18229 üzenetére
Nincs igazad. A tapasztalat azt mondja,hogy 10-ből legalább 2 hibás a Gigabyte kártyák közül ennyit küldünk vissza nagyátlagban(az alaplapjaikkal is rengeteg gond van mostanában)Már ott tartunk,hogy Gigabyte kártyákat nem is nagyon rendelünk be.
Persze minden gyártónál van "selejt darab",de itt kimagasló. Én nem javaslom senkinek a vásárlását.
(#18226) belinho: Amemóriák ciceregnek már elég sokon volt alkalmam sajnos meghallgatni,először én is azt hittem,hogy valami más,de a memória "énekel" rajtuk,nem is akér hogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen egeret válasszak?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest