Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
tarsoly74
üzenetére
A "Link" gombot kellett volna csak használni, nem ide tölteni.
A képfeltöltés.hu pedig csak nem ajánlott oldalak közt van, mert eltűnnek róla a képek és instabil is a működése, és ha valaki vissza akar olvasni, akkor nem fogja tudni megnézni a képeidet.
Anno én a Sapphire Flex hűtésének a hangja miatt álltam neki a vízhűtésnek, pedig az egy elég csendes hűtőnek mondható a mostani kártyáknál, na meg a házam nem valami jól szellőzött, és nem is akarta meghűteni a kártyát.
Egyébként nekem kicsit lehetetlenségnek tűnik ez az 58 fok, hány fok van a szobádban, és mit futtattál? Furmark extreme burningba nekem a sapphire flexet nem egész 5 perc alatt feltolta 96 fokig nyáron, aztán ment rá a vizes blokk.
Valamint az elég érdekes hogy a tokozás melegebb mint a maghő.
Csak hogy valamibe én is belekössek
: Alapon szó helyett használd a terheletlen vagy az "Idle" kifejezést szerintem, így kevésbé félre érthető, "alapont" én csak arra mondanám hogyha pl alap órajelen nézzük, nem húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi