Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez lehetséges, csak éppen nem túl valószínű. szerintem valami triviálisabb gond van - azért is érdeklődtem underclock iránt, mert lehet, hogy egyszerűen csak nem bírják a GPU-k a gyári órajelet. a másik lehetőség, hogy a kasztrálás során elszúrtak valamit, és pl. maradtak nem 100%-os funkcionális egységek egyes chipekben - de ez csak akkor lehet, ha 6870-esekkel egyáltalán nincs ilyen gond, vagy legalábbis sokkal kevesebb.
gainwardgs: akkor kicsit bővebben - honnan tudná bárki, milyenek a chipek DX11-ben, amikor alig van DX11-es játék, és azoknak a többsége is alibiből tudja az új API-t? a tesszelációban elvileg jobb az nVidia, de ennek csak akkor van szerepe, ha a tesszelált háromszögek többségét ki kell hajítani, amit eddig csak a heavenben láttunk (meg talán a HAWX2-ben, nemtom, ott a végleges játékban mi lett) - szóval ez elméletileg szép, de gyakorlatilag mi a fenének? a compute shadert érdemben használó effekteket meg nagyítóval kell keresni, azokból túl sok konzekvenciát levonni nem lehet.
szóval végső soron megint oda jutottunk, hogy mire lesznek igazán DX11-heavy játékok (megjegyzem, DX10-ből a mai napig nemigen van ilyen), addigra már azt se fogjuk tudjuk mi az a Barts meg a GF104. de majd bacsis mester beveszi őket az egyik antikvitásos tesztjébe 2016-ban, és akkor kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen GPS-t vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP 65W töltő eladó
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest