- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Hossel #13639 üzenetére
Azt fogják mondani vegyed a 6xx70 szériásat mert az sokkal jobb..
Én 6xx50 et használok és alapon is a mostani játékoknál 99.9% -ban hibátlanul teszi a dolgát.
Egyet nem tettem fel ami állítólag mérce az ilyenekben asszem a neve ŐŐŐŐ Witcher 2??
Amiben azt az ultra ultra beállítást lehet használni.Na azt egyedül nem teszteltem talán be ezen felül ami most újdonság azt mind megnéztem és tökéletes.(Alapon is) !!
Én a HD 6850 Toxic mellett döntöttem mert nagyon jókat hallottam és olvastam róla, nem bántam meg.De úgy is 6xx70 re fognak rábeszélni.
Döntés a tiéd.. and have fun!
Szerk: hogy érdemben is mondjak valamit (A HD 6850 ÁR/ÉRTÉK arányban a legjobb választás! Szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Call of Duty: Warzone
- Nintendo Switch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest