Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nem igazán terjesztek semmit,nem látom hogy azt írtam ezt vegyétek ne abból kettőt mindenki azt vesz amit bír meg amit akar...csak egy teszteredményt szórtam be,Besérülni sem sérültem,sőt istenítést sem vártam...

Nem tudom árakat honnan vesztek.. angol honban két 6870 380 font az 580 meg 399...az egész azért érdekes,mert voltak olyan hírek hogy akár ebből lesz kettő a 6890-en,amit az eredmények láttán én kizárnék.
Egyébként én a 6870 CF ötletét azért vetettem el mert akkor is csak 1G VRAM lenne ami egy-két játéknál sajnos ilyen teljesítménynél nem elég...meg hát ezelőtt volt néhány CF/SLI és mindig volt valami problémám vele,az lenne az igazi ha ezek egybe lennének tokozva és közös memoriát használnának.. na mindegy reméljük megoldódik a problémád,sajnos az indulásnál mindig vannak ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy (PC)
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Starlink
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest