Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujo10
aktív tag
válasz jegenye77 #6123 üzenetére
Na, eddig elégedett vagyok kb. 1 óra Black Ops (minden maxon), és 60 fok volt a max.
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
kop8
őstag
válasz vsanyi132 #6150 üzenetére
BS miatt kicserélik a karit?
Akkor elismeri az ati hogy hardveres a hiba
Nekem is volt Bs de már vagy több hete, azóta nincs hiba!
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
lujo10
aktív tag
válasz polonic #6155 üzenetére
Tudom, de ez mondjuk az egyik kedvenc. Holnap azért persze megkínálom egy kis Crysis Warhead-al
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
jegenye77
addikt
válasz polonic #6155 üzenetére
Ha jól látom Te 6850 ről beszélsz.A 6870 az hangosabb egy kicsit.
Volt 5850-em és az is halkabb volt mint ez.Természetesen az is Sapphire volt.
Ezért is szeretnék majd hűtőt cserélni rajta.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
kop8
őstag
De ha HW hiba akkor miért szünt meg nekem, meg szerintem sok másnak is az újabb CCC-vel?
Nemértem
Akkor a kártyám sz@r és mégis jó
(#6160) polonic:
igaz!
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
modern5
tag
Akkor összefoglalom én is a tapasztalataimat:
Decemberben vettem a Gigabyte 6850-emet.
Akkori driverrel és Bios-szal:
FarCry2, NFS:Shift, Crisys, Capcom játékok, Blur mind elszállt NoSignalCrash-sel.Bios frissítés után nagyjából ugyanez volt a helyzet de mikor el kezdtem emelni az órajeleket a FC2 és Crisys kivételével ment minden.
A legújabb driverrel szintén megy minden az említett két játékon kívül de érdekes módon csak alap órajelekkel, illetve egy minimális tuningot bír csak el a kari. Magasabb overclockon mindenre jön a NoSignal.
Nagyjából OC órajelekkel minden príma, a két problémás játék nem is érdekel. Ellenben elég idegesítő volt még decemberben, hogy a játszhatatlan gamék összértéke több mint a kártyáé.
Ha ez így marad én megnyugodtam. Aqua Computersnél nem szívesen gariztatnék. Nincsenek velük kapcsolatban túl jó tapasztalataim(finoman szólva).
[ Szerkesztve ]
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27"
-
kop8
őstag
válasz modern5 #6164 üzenetére
Nekem is az aqua-búl van a karim és már gariztatam is egyszer videókarit. adtak másikat helyette
Én csak a crysis Warsal játszok a gpu mindig 800felett van a memória meg 1100-on és semmi gond, pedig volt nekem is Bs hiba.
Nekem jó 950/1160-on is
Nem próbáltátok már újra rakni a wint és úgy a legujabb ccc-t?
[ Szerkesztve ]
-
wittman
aktív tag
válasz polonic #6137 üzenetére
Pontosan!
Ma küldtem nekik egy magyaros hangvételű levelet, mert lassan két hete, hogy nem válaszolnak. Egyszóval arra megy ki a játék a Gigabyte részéről, hogy majd megunja...
Na velem rosszul jártak.
Amúgy a 2db Gigabyte HD6850-es kártyáim a magyarországi beszállítónál vannak tesztelésen.
www.vmh59.hu
-
agemate
addikt
Valaki, akinek HD6850-e és QuadCore cpu-ja van, tudna nekem mondani fps adatokat 1080p-ben a GTA IV-ről maximális grafikai beállításokkal? (kivéve árnyék, az csak high) Mondjuk egy benchmark eredmény is megteszi.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Black screen no signal hiba megfejtve:
Írt nekem egy OEM gyártó mérnöke, aki arra kért meg, hogy ne áruljam el a nevét és, hogy kinél dolgozik (nem akarom bajba keverni, így tiszteletben tartom a kérését). A no signal hibáról van szó. Rosszul gondolkodtunk mert nem a memória okozza a gondot, hanem a feszültségszabályzó. Az AMD a HD 6800-as kártyákhoz a CHiL 8214-es VR-t ajánlja. Ezt a VR-t több termék használja, de több konfigurációban kapható. A chip alapbeállításokkal 00 konfigurálásban érkezik, de a gyártóknak megvan a lehetőségük egyéni konfigurációkat írni a grafikus kártyákhoz. Ezt a 00 helyén valamilyen szám jelez. (8214-es modul esetében 18 különböző konfiguráció érhető el). Ezeket a konfigurációkat le kell adni a CHiL-nek (az AMD és az NV, illetve a gyártók csinálják ezt), aki elvégzi a lapkában a konfiguráció módosításokat, és a VR-t a konfigurációhoz mérten kell rendelni ezentúl. A hiba oka, hogy az érintett kártyák, nem megfelelően konfigurált VR-t használnak, ami esetenként magas feszültségingást eredményez, aminek egyenes következménye a no signal. A Gigabyte a memória időzítésein változtatott a BIOS-szal, hogy a feszültségingás jobban tűrje az adott memória. Ez pár felhasználónál be is jött.
A hiba azért jött elő, mert az AMD és első számú partnerei nagyon sok HD 6800-ra konfigurált CHiL 8214-et rendeltek, így nem maradt megfelelően konfigurált chip a többi gyártónak, akik nem konkrét partnerek, hanem csak úgy vannak. A Gigabyte valószínűleg nem várta meg azt a pár napot, amíg lett volna szállítás és egy más kártyához alkalmazható, hasonlóan de nem ugyanúgy konfigurált 8214-et alkalmazott, amitől lett ez a hiba. Egyébként az ő információi szerint a Gigabyte kb. 100 kártyára rakott eltérő 8214-et. Valószínűleg azért nem jelentenek szériahibát, mert arra várnak, hogy akinek gondja van gariztassa le, és el van intézve az ügy. Megjegyezte, hogy más gyártónál is előjöhet ez a hiba, de az csak azért mert rossz a VR, ami szimplán csak a gyártási malőr. Ezt onnan lehet felismerni, hogy a Gigabyte érintett kártyáin többnyire egységesen, azonos alkalmazásoknál jön elő a hiba (sőt van ahol egyáltalán nem jelentkezik), míg más valós VR-hibás termékeken teljesen véletlenek a fagyások. Bárhol, bármikor bekövetkezhet, ha egy picit nagyobb a terhelés.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én sem értem, hogy a Gigabyte-nak miért érte meg azért a pár napért más kártyára konfigurált 8214-es VR-t alkalmazni. Ha a többi gyártó kibírta a hiányt, a Gigabyte is kibírta volna. Most kb. száz kártya miatt az emberek nem mernek Giga HD 6850-et venni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
///Krisz\\\
senior tag
Az emberi mohóság újabb példája. Nem tudtak a seggükön maradni és megvárni egy következő szállítmányt, mert ŐK nem késhetnek le a rajtról... De hát most vissza csap az ostor...
[ Szerkesztve ]
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
jegenye77
addikt
Sajnos még mindig nem sikerült beszereznem a 6870-re a zalman vf3000ahűtőt.
Szállítással nem nagyon találok 14 alatt. Itt Szegeden meg 15 ért lehetne venni.
Valamiért még mindig sokallom ill. sajnálom rá a lóvét.Pedig minden nap hallom,érzékelem hogy kellene!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
lujo10
aktív tag
válasz jegenye77 #6178 üzenetére
Azért ne keseredj el, majd csak lessz. Kíváncsi is vagyok persze, hogy mennyivel fogja hűvösebben tartani, ha jól lehűti, akkor én csak átugrom Szegedre egy ilyen hűtőért, persze csak, ha elárulod, hogy hol vesztegetik 15K-ért.
[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
Kivancsisagbol csinaltam egy tesztet az alabbi beallitasokkal:
proci i7 860 4ghz ht on + 8gb ram 1600 cl8 + vga-k alapon. Fel ora varosi autokazas. Akinek lehetett, annak nekimentem, forgattam a kamerat jobbra-balra, es leugrattam egy szakadekba. Fraps benchmark: min: 19 max: 125 avg: 45.627
1-2 pontot leszamitva egesz jatszhato volt. -
-
-
Dermesztő
aktív tag
Sziasztok!
Meg lehet venni a Sapphire 6850-ét?Azzal nincsenek gondok?Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
Sondi1986
addikt
Azzal semmi probléma nincs! (dermesztő)
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.