Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
polonic #7443 üzenetére
Ó köszönöm
Amúgy néztem ezt a honlapot is, és ez sem működött, dew most kiderült az volt a para hogy a 3.6 és a 3.7-es verzió is fel volt telepítve egyszerre, és ezért nem működött. De a letöltési link alatt volt mégegy link, valami Gadget Uninstaller, az megoldotta a parát. Köszi
-
Bati0501
őstag
válasz
polonic #7443 üzenetére
Köszi.
Ezt már többször olvastam,h nem érdemes több pénzt adni az oc-s változathoz,mert egyszerűen a sima verziójút is fel lehet addig húzni.De ezzel nekem csak az a bajom,h én annyira nem értek ezekhez.Persze ha van egy program és elmondjátok,h miket is kell bepipálni akkor valszeg megcsinálnám.De nem hinném,h ilyen egyszerű lenne,meg a 3 venti csak 3 venti,főleg ha később már megtanulnám hogyan is kell húzni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest