Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krakko1980
csendes tag
Gigabyte vagy sapphire powercolor mind ugyan olyan jó
-
SRS
tag
5830 vagy 6850?
-
kop8
őstag
szerintem 6850-et vegyél erősebb mint az 5830, és Sapphiret vagy gigát szerintem.
Nekem a Sapphire a kedvencem de most nem volt még olyan hűtés rajta ami tetszene ezért gigát kellett vennem, de 3 év gari van rá!
Ja és ati-nak a Sapphire a legnagyobb gyártója és forgalmazója ami plusz pont!
Tápod lehet nem fogja bírni a karit!
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
ati2
őstag
Valaki használ több moncsis üzemmódot?
Nálam tök mindegy hova dugom, mindig ABC sorrendben lesz az elsődleges és a másodlagos: 1. LG projektor, 2. Syncmaster
Csak éppen a Syncmaster moncsinak kéne az elsődlegesnek lennie.
Már a 2 DVI + HDMI-t kombinációit végigpróbálgattam, de az istenért nem változik -
wittman
aktív tag
válasz Smith Ügynök #2309 üzenetére
Sziasztok.
Végre ma volt időm letesztelni a Crysis-ban jelentkező hibát.
Szóval a problémát jelentő pálya, ami az AMD fórumán is említve van az a Paradise Lost.
Crysis 1.2.1 Hotfix is fent van.
Windows 7 x64 alatt Crysis 32bites módban és 64bites módban továbbra is megmaradt ez a hiba, de csak ennél a pályánál találkoztam vele. Mivel közel sem járok ennél a résznél így fejlesztői módban indítottam el ezt a pályát.Viszont ha a Crysis elején vagyok, ahol a rádiótornyot kell megsemmisíteni, odáig még egy hiba sem volt és FPS is van bőven.
Beszélgettem több barátommal, akikkel együtt repülünk és ők is mondták, hogy nekik is annál a pályánál black screen van és fagyás win 7 alatt, de XP alatt csak fekete képernyő, de nem fagy le, hanem feladatkezelőt megnyitják(CTRL+ALT+DEL) és kilövik a futó folyamatok közül. Nekik Radeon HD4870 1GB és HD4890 1GB vga kártyájuk van. Catalyst driverük sem 10.12, hanem jóval régebbi.
Ma repültem 2órát a Flaming Cliffs 2-vel 14-en MiG-29A kötelélkben és tökéletese futott semmi black screen és társai.
Szóval szerintem erősen gyanús, hogy a Cryengine hibája is ludas a dologban, nem csak az AMD sara.
www.vmh59.hu
-
Smith Ügynök
tag
válasz wittman #2410 üzenetére
Én a Crysis warhead-et nyüstölöm, 1920x1080 gamer beállítás, 16x AF gyönyörűen megy, de pl. a frozen paradise pálya játszhatatlan, minden pontján belefutottam standbyba... Fórumokan írnak ilyen hibát gtx 250, 260-nal is, úgyhogy sztem is inkább játékmotor hiba, remélem....
-
Dark KillerX
addikt
válasz Smith Ügynök #2411 üzenetére
Érdekes ,mert én meg pl. semmilyen standby-al nem találkoztam a Crysis alatt,pedig legalább 4 vga-al(7900Gt,8800Gs,4830,5770) toltam végig,persze én mondjuk mindig felpatcheltem a játékot!
-
Sefi84
senior tag
válasz alibaba78 #2388 üzenetére
Nem nagyon maradok el a 6850-el
3Dmark11 4677 pontocska!!!Házi-mozi mindenek felett!!! :)
-
korcsi
veterán
Ha most a 4830-hoz felrakom a 1012-es catalystot akkor kártya csere (6850) után újra fel kell telepítenem?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
nagyúr
-
Gorneck
legenda
Sziasztok.
6870-es kártyára milyen hűtő amit ajánlotok? Zalman vf3000 pl jó?
Gorneck#1239
-
wittman
aktív tag
Még 900MHz-es GPU mem clock-al nem teszteltem, de az is meglesz. A helyzet az, hogy én csak teszt jelleggel űzöm a Crysist. Igaz azt is el kell mondanom, hogy nem gyenge ez a grafika a Crysis-ban.
Annak örülök, hogy a Flaming Cliffs 2 10.12-vel Win7 alatt tökéletesen fut, megszűnt a black screen hiba. Nekem ez a lényeg.
www.vmh59.hu
-
polonic
félisten
válasz Gorneck #2422 üzenetére
Kérdezni is akartam az előbbi hsz-ben, hogy veszel egy kártyát? Rádjött a játszhatnék?
Egyébként a referencia hűtők is jól teszik a dolgukat. Nem is a ref hűtés a lényeg, hanem hogy a nyák legyen referencia kialakítású. Milyen gyártmány lesz?
Amúgy jól választottál.[ Szerkesztve ]
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Szerintetek mikora várható ez a kártya itt, Mo.-n? Ő róla lenne szó: GV-R687OC-1GD
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
-
csucsbicep
nagyúr
Hali
6850-ből milyen verziót érdemes venni, ami halk és jól hűt? Driverek rendeltetésszerűen működnek már ezeknél a kártyáknál vagy vannak még betegségek?
-
polonic
félisten
válasz csucsbicep #2425 üzenetére
Sapphire-t. Rendben működik minden.
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Hát akkor még egy szavazat a sima Sapphire-ra (6850)! Jobban tetszik mint az 5770 Vapor, halkabb, hűvösebb!!!
950/1200 stabil nálam
By.: Johnny
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Gigabyte PCIe GV-R685D5-1GD-B - HD6850 1GB
Én ezt ajánlanám neked! Hűvös és halk, 3 év garancia és viszonylag olcsó!
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
-
csucsbicep
nagyúr
polonic&Johnny001: Ugye, arra a verzióra gondoltok, ami a ph-s tesztben is volt? Nálatok is hasonló eredményt pordukált, mint a grafikonon látható?
ViTaZi: Régebben még nekem is ezt ajánlották. Nincsenek már gondok a ventivezérléssel, mert, ha jól emlékszem az elején volt(magas volt idleben a fordulat)?
-
aya
addikt
Q8300@3000mhz +6850 920/4600 3699 pont, nem kevés ez egy kicsit? ( 3dmark 11 )
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
polonic
félisten
válasz csucsbicep #2430 üzenetére
Igen erre, a 70-esnek a ref hűtése szerintem jó. De az 50-esnek is végülis.
Csak sapphireból az 50-es már nem ref hűtős, de lehet, hogy még olyat is kapni. -
Johnny001
senior tag
Hi!
A sima Sapphire-é nem referenciahűtés, ventilátoros (nem mókuskerék) és a hőfokok alacsonyabbak ~10°-al, legalábbis nálam.
By.: Johnny
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
esox
senior tag
-
Biga123
addikt
Hi all
tervezem egy SAPPHIRE TOXIC HD 6850 1GB GDDR5 PCIE beszerzését..
Hangjáról tudna valaki mondani pár szót mennyire hangos?
Illetve akkor a 10.10-es catalystel nincsenek problémák?---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
ViTaZi
aktív tag
Én igazából nem tudok ilyen hibáról, de ha volt Giga biztos javította.
Amúgy ref. hűtőset nem ajánlok! Hangosak és nem jól hűtenek! Inkább valami egyedi gyári hűtésű kártyát javaslok!
braner00 kerüljétek!
-
csucsbicep
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a választ. Majd talán az ár fog dönteni...
-
lsc
nagyúr
-
Taifa Díaz
őstag
Köszönet, ezt én is megtaláltam. De ezzel a file-lal inkább nem indítottam el a flash-elést, mert sem a kiterjesztése, sem a mérete nem egyezik meg a kártyámon találhatóéval, és ha valami balul sül el, nincs integrált vga a lapomon, se másik kártyám. A kiterjesztést nyilvánvalóan meg tudom változtatni .rom-ra vagy .bin-re, de a méretet sajnos nem.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
lsc
nagyúr
válasz Taifa Díaz #2446 üzenetére
Ettől a hsz-től olvass tovább, rocket és mások is ezen variáltak, de végülis ez ment fel és jó lett, de a Te dolgod.
Az élet kegyetlen .
-
Taifa Díaz
őstag
Oké, semmi gond, köszönet. Nem szeretek hülyeségbe fejest ugrani, azért nézek inkább alaposan utána a dolognak. Ha az egyik fájl 128 kbyte, a másik meg 64, és ugyanabban az EEPROM-ban kellene, hogy eltárolódjanak, akkor ott valamelyik nem lesz jó. Kizárásos alapon gondolkodtam, és nem volt nehéz dolgom, mert az egyik már rajta van a kártyámon De inkább olvasok tovább a linkelt hsz-től.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz Taifa Díaz #2448 üzenetére
Ha [ilyen] kártyád van akkor: [ez a bios] kell neked.
(nekem most ez van fent szóval tuti jó)
[ Szerkesztve ]
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
lsc
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest