Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
válasz
X Factor
üzenetére
Akkor ezek szerint az én tápom is bőven elég nem?
Enermax Liberty 500W2 ágon darabonként 22A-t tud. Néztem játékkal terhelve 3 óra folyamatos játszás után is csak alig langyos szellő jött belőle (még a venti fordulatot sem emelte meg)...

Konfig adataimnál, de durván ennyi: 1HDD, 2ODD, AMD X2 5600+, HD2900Pro, ASUS M2N-E, XFi Xtreme Music, 3 12-es venti, ledek
, USB cuccok (bill, egér, kártyaolvasó), stbstb...Egyébként meg (HD2900XT is van már benne): PSU calculator
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
X Factor
üzenetére
omg. ok. vegyél amit akarsz.
el se hinnéd + hdd-k, meg + ramok mennyit dobnak a fogyasztáson, nem is beszélve a tuningról, de te ezt biztos sokkal jobban tudod, azért kérdezed
szacsee: Mindenesetre várd meg Achi-t majd mond rá valamit. én próbálom, de mindenki leugat, hogy az ő tápja bizony mindenre elég lesz, nem fogok senkit győzködni már..
-
szacsee
nagyúr
válasz
X Factor
üzenetére
Alapon elég, ha meg elfogy tuning alatt a szufla cserélsz tápot, a csifit pedig eladod.
Nyugi vinni fogja, de ésszel kell használni.
A korót például ki kell tesztelni elötte, hogy milyen minimum feszekkel mennyit megy és aszerint belőni. Pl nálam az E2160 1,254 V-al simán ment 2935Mhz-t, viszont a 3Ghz-hez már 1,32V kellett, emiatt csak 2930-on használtam, mert az a +60Mhz nem ér annyit, mint amennyivel többet kajol.
Mindenesetre várd meg Achi-t majd mond rá valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, USB cuccok (bill, egér, kártyaolvasó), stbstb...