- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Tomate #13627 üzenetére
Nos, pár dologra rájöttem: nekem igazából egy bios sem vált be, egyik sem tűnik stabilnak, kivéve a Tiger-féle 760/1060-as. De azzal meg ugye grafikahibáim vannak. Nem tudom, lehet alulfeszeli a táp a kártyát, vagy ilyesmi, de úgy tűnik, 1.1 V nem elég neki 760/1060-ban, legalábbis pár komplex effektnél már nem. Mert az ugye az órajelek változtatásával biztossá vált, hogy a kártyám nem a ramok miatt telíti színes foltokkal a képet, hanem a gpu miatt. Kipróbáltam vagy 8 biost a mai nap és ebből 2 volt életképes: a Tiger-féle 1.15 voltos és az 1.2 voltos. Itt a fenti órajelekkel megszűntek a grafikahibák, de 2d-be váltáskor sajna néha lefagy, resetel stb. Sőt, utóbbinál villan egyet a kép, ha állítja a ventilátor fordulatszámát. Remek. Nem tud valaki egy stabil biost?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest