- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jodaka
csendes tag
válasz
Titok Levi #4496 üzenetére
Nekem egy ilyen átalakító volt hozzá : [link]. Olyan kábelt adtak annó 7600-hoz is de nem mentem vele semmire úgyhogy inkább vettem egy normális kábelt és azzal már működött (ami persze már a 2600 XT-vel nem ment
).
mod.: közben kicsit ízzítottam a kártyát crysis alatt.. Everestnél beállítottam, hogy naplózza a hőmérsékletet és fél óra után egyszer csak leállt a gép.. visszanéztem és 120nál adta meg magát és inkább kikapcsolt
Asszem egy időre visszarakom a 7600GT-t amíg szerzek erre egy normális hűtést...
-
Jodaka
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #4494 üzenetére
Köszi a választ, a ventit majd ráheggesztem akkor =)
A TV-Out-al meg ténlyeg az átalakítónál volt a probléma, csak így most hülyén néz ki hogy könyvekkel meg ruhákkal van kitámaszta/megemelve a gép hogy az S-Videó kábel elérjen a Tvig az átalakítóból -
Jodaka
csendes tag
Sziasztok!
A minap jutottam hozzá egy Gigabyte 2600 XT-hez[link]. A problémám elsődlegesen, hogy sehogy nem megy a TV-Out. Próbáltam másik dvi csatlakozóba dugni a monitort, mert azt olvastam máshol, hogy talán az lehet a probléma ilyenkor, de az se jött be. Eddig síma S-video kábellel ment 7600GT-ről minden probléma nélkül. A dolog úgy néz ki, hogy felismerte a TV-t be is tudtam rakni a desktop 2 részhez a Catalyst Controll Centerben, de egyszerűen a tv-n nem jön az adás. Ha valaki tud valami tippet szívesen fogadnám.
A másik érdekesség, hogy ugye passzív hűtéses és fél óra crysis után felment a hőmérséklete 105 fok fölé. Alapjáraton 75-80 fok. Valakinek tapasztalata ilyen kártyával, hogy ez normális-e?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest