Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Na, felraktam a zalman vf900-cu-t a kártyámra, húztam rajta 100-100 mhz-et és még így se lépi túl a 38 fokot, ha nagyon meghajtom, akkor se, alapjáraton meg stabil 33. most már értem miért kerül 8000-be...
megérte. -
HellGreg
őstag
Szerintetek a sapphire 2600xt-ről nehéz leműteni a gyári hűtőt? vettem hozzá egy zalman VF900-cu-t, elvileg rá kell mennie.
-
HellGreg
őstag
Cső,
tudna valaki ajánlani egy olyan hűtőt, ami rámegy egy sapphire hd2600xt-re?
a gyári játék közben 100 fokra engedi, pedig forog a venti.
sajnos nem láttam kompatibilis hűtőt erre. -
HellGreg
őstag
Egyébként utólag döbbentem rá hogy nem ment egyik házhűtő sem, most kapcsoltam be őket, tehát állt a levegő a házban, gondolom nem túl jó az. majd most meglátom, mi lezsz.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, sajnos van egy HD2600XT hűtés problémám.
pl. San andreasnál (ami nem egy mai gyerek) túlmelegszik a kártya és lekapcsol a rendszer. gyári hűtés van rajta, használok 3 db házhűtőt is. néztem, hogy erre a kártyára van-e valami jobb hűtés, de nem találtam.
Valami ötlete van valakinek?
Köszi -
HellGreg
őstag
Sziasztok,
van egy megfejthetetlen problémám, a Sapphire Hd2600xt-vel nem tudok FIFA07-et játszani, mert a videóknál (bejátszások) a kép teljesen szétesik, kockák, csíkok, egyebek. maga a játék az megy rendesen, mint minden egyéb játék is. csak a videóbejátszások, intro stb. van szétesve. ja meg persze nem ritkán az intrónál, miután szétesik a kép, ki is fagy az egész, kilépni se lehet. Próbálkoztam már mindennel, codec, illesztőprogram-frissítés stb., de egyszerűen semmi nem segít. (a fifa08 demo-nál minden tökéletesen megy). Van valakinek valami tippje?
Köszi
ja, windows xp sp2 van fönt, dx9c-vel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vallás
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest