- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
tucsike86
tag
válasz
AgentSmiths #13757 üzenetére
.. drivert is frissítetted..
.. nem tudom, kifogytam az ötletekből
-
tucsike86
tag
válasz
AgentSmiths #13753 üzenetére
Egyáltalán próbáltad más videokarival? Mert nem biztos, hogy az a ludas..
-
tucsike86
tag
válasz
AgentSmiths #13748 üzenetére
Tartós terhelés mellett valami melegszik. Vagy videokari, vagy a proci. Az, hogy a 3dmark lefut rajta nem feltétlenül jelenti azt, hogy tartósabban terhelve is bírja.
-
tucsike86
tag
Sziasztok!
Van egy [MSI Rx2600pro-t2d512z/d2 Agp] videokarim. Többféle AGP-s drivert próbáltam hozzá felrakni / fabrikálni, és volt, ami szépen fel is ment, de újraindítás után 16 színben jelenik meg minden, 640X480-ban. Semmit nem sikerült vele alkotnom, mindig vissza kellett raknom a gyári CD-n lévő drivert, ami lassan 1000 éves.. Esetleg van valakinek ilyen kártyája? És ha van, meg tudná mondani, hogy milyen (új) driver jó hozzá? Az első HSZ-ben láttam egy linket, most azt szedem, de nem akarok nekiállni felrakni, mert nem kis szívás állandóan visszatelepítgetni a gyárit. Végülis semmi gondom a jelenlegi driverrel, csak már egy őskövület.
Előre is köszi a segítséget.
-
tucsike86
tag
válasz
FRENK1988 #13729 üzenetére
Egyértelműen túlmelegszik a procid (vagy a videókari), és emiatt fagy a géped. Tegyél fel valami PC health-es cuccot, és állítsd be a riasztási értékeket a procira. Ha arra nem nyivákol, akkor a kártya melegszik túl (bár szerintem a processzor lesz inkább, mert nekem amikor utoljára a kártyám melegedett túl, midnenféle érdekes színeket produkált és szétesett a kép a fagyás mellett).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest