- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonba
csendes tag
Sikerült manuálisan 8.2essé varázsolnom jegyzetömbben írogatva
Most majd kiderül driver probléma volt-e -
gonba
csendes tag
Megvolt a driver uninstallom. A 8.2es azt írja, h nem kompatibilis. :S
-
gonba
csendes tag
Akkor próbálkozok, köszi
A driver cleanernél, csak szimplán annyit kell tennem, hogy tisztítómodul kiválasztása: ati, és indítás? -
gonba
csendes tag
Itt pci-es drivert tok leszedni, bár le van írva, hogyan buzeráljam át, h jó legyen agp-re, de nekem az magas
-
gonba
csendes tag
Linmket tudnál adni a driverhez pls?
-
gonba
csendes tag
Sapphire Radeon Hd 2600XT AGp Gddr3 512 MB. Amit először raktam az cdről volt, de az utána lévők már nem.
-
gonba
csendes tag
Sziasztok!
Kedden vettem egy Radeon hd 2600 XT karit, és csütörtökig nem is volt vele problémám. Tegnap azonban 3szor indult magától újra a gép játék közben, az elsőnél még kiírta, hogy a windows súlyos hiba után állt helyre, a többinél már azt sem...
Aztán drivert raktam fel másikat azt hittem az a gond. de nem, 4.szer is újraindult magától, ma pedig 2szer játszotta ezt el eddig velem. A másik karimnál is volt ilyen egy évben egyszer.
Szerintetek mi lehet a gond? A tápom chieftec 420 w, szal sztem azzal nincs para, de nem lehet, hogy vmi túlmelegszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest