Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
M@trixfan
üzenetére
De szépen fogalmaztál
amugy én high beállitásokal toltam, szintén dinamikus fényekkel. kevés helyen lassult be igy a játék, és szép is volt rendesen
nem 2g ram a szük keresztmetszet, az biztos! söt! ez a másik oylan játék a sturmovik 1946 mellett, ami sokat profitált abbol hogy a procit 3ghz-re uztam. markok, hl2 1 fps-el se lett több...(#10001) bolcsodal igen starforce...ne mvolt kedvem gépet szétberhelni emiatt! egyszer win reinstal llett valami hasonlo okosság miatt

-
válasz
M@trixfan
üzenetére
csak óvatosan, mert egyes rendszerek hajlamosak befagyni tőle (nem ismert az egzakt ok) - legyen kéznél vmi DOS, amivel vissza tudod írni a boot.ini-t, ha kell :-)
Cpt.Pirk: nem ennyire rossz a helyzet a 2G RAM terén - alkalmazásonként él ez a korlát, és nem az egész VRAM számít bele. a 2G-t gyakorlatilag még csontig ki lehet használni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Májsztró
addikt
válasz
M@trixfan
üzenetére
valszeg minden drivercsere után meg kellene küldeni egy Driver Cleaner Pro-val , teljesen eltűnteti a régi csetreszeket , és csak az új lesz fent , és nem valószínű ,hogy a 8.2-be mondjuk 80 fps van a stalkerben , 8.4-el meg 60 , sztem
DE aztán nem tudom , belőlem is hiányzik a hiba 
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motoros topic
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amugy én high beállitásokal toltam, szintén dinamikus fényekkel. kevés helyen lassult be igy a játék, és szép is volt rendesen
nem 2g ram a szük keresztmetszet, az biztos! söt! ez a másik oylan játék a sturmovik 1946 mellett, ami sokat profitált abbol hogy a procit 3ghz-re uztam. markok, hl2 1 fps-el se lett több...