- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
VOV, koszi emberek, utanna asok akkor. alapvetoen nem csinaltam bios buhert meg, csak az alapbeallitasokat szoktam piszkalni.
de ha nem allitgat az ember ossze vissza mindent, sztem nagy baj nem tortenhet.
lehet majd meg kerdezek, ha nem gond -
celf
őstag
Udv emberek, keresgeltem de nem talaltam konkret megoldast illetve otletet a venti megoldasra a topikban (kicsit sok volt a kereso altal kidobott hsz mennyiseg).
Szoval hatha esetleg tud valaki gyors segitseget.A tortenet a megszokott: HD2600XT meglett véve, teljesen halk, csudajo, aztan most mar ott tart a dolog, hogy a masik szobabol is hallom ahogy a zorges, hangosodik-halkul. Egyenlo, kb 2 masodperces idokulonbsegekkel felhangosodik, ergo gyorsul a venti fordualtszama, aztan lelassul.
NO FOKIN WAY.segitsetek plz, ha van ra megoldas, sajna nem all rendelkezesemre atnnyalazni a topikot, es szerencses sem vagyok, hogy pont oda lapozzak ahol a megodlas van
koszi a helpetui: esetleg ha kilazultak a huto csvarjai amiota megvettem? talan ha meghuznam kicsit oket abbamaradna a hangzavar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest