- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
andriss #6347 üzenetére
sztem jocskán lassabb lenne. én anno régi gépen megjártam avval h izmosabb vga-t vettem bele és szinte semmi elönyöm nem származott belöle mert a proci/ram kevés volt...jo ez a kari, nem akarlak lebeszélni rola, de sztem jobban járnál ha gyüjtögetnél és késöbb konfigot cserélnél. persze hacsak ez anyagilag lehetséges.
-
TasiA
senior tag
válasz
andriss #6330 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem megy rajta, csak azt, hogy MEDIUM kicsit már sok. HA variálod a MEDIUM és LOW beállításokat, vagy kikapcsolod az árnyékokat, akkor már semmi gond. Azért annyira nem gyenge a kártya, de ehhez a játékhoz a NASA gépei sem lennének jók.
NEma kártyával van gáz, hanem a game durva.
-
TasiA
senior tag
válasz
andriss #6318 üzenetére
Nagyobb harcban akad mint a picsa. Több gépet is raktam össze: sajátom; aztán X2 4200@2500mhz + 2GB RAM , a harmadik X2 5200 + 2GB RAM és mindegyiken szaggat mediumban 2600XT-vel, ha nagyobb harc , vagy "eksön" van. Legalább is engem zavar mikor 19-20 FPS-el (vagy annyival se) megy a game, de pl a tulajnak nem tünt fel. Neki úgy is "nagyon állat" volt. Ha meg csak úgy szaladgálsz erre-arra, akkor szépen megy, de hát nem ez a lényeg egy FPS-játékban.
Ezért nem is játszom vele, inkább COD4.
-
TasiA
senior tag
válasz
andriss #6312 üzenetére
én tápra nem mondok semmit, egyéni rizikó, RAM, meg kell, COD4 meg menne. Havernak 2600+ os sempron régi fajta Socket A, +1GB RAM meg 7300GT ddr3 AGP és megy, mert hálózni szoktunk. Jó lehet nem MAX grafika, de símán élvezhető a game. 1024-768-ban , többit ne kérdezd. Szal egy 2600-al símán jó lesz. A másik gamét nem ismerem.
-
TasiA
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest