- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karima
őstag
Hali
Elsősorban Asus 2600Pro tulajoktól kérdeném: Nektek adtak hozzá dvi--hdmi átalakítót? Mert a honlap szerint - ha jól láttam - jár hozzá, de én nem kaptam. Sapphire-osok, gigások?
-
Karima
őstag
válasz
barnam_ #5628 üzenetére
OK. Köszi.
Bár most az a nagyobb bajom, hogy feltettem a 7.12 ccc-t és nem akar elindulni, ui az induláskor az alkalmazás hibát észlel és leáll. Plusz még azt vettem észre, hogy különböző honlapokon (pl index) a betűk színe megváltozott. Viszont ha átmegyek egérrel a felirat felett, akkor visszaváltozik
7.11es drivert honnan lehetne leszedni?
-
Karima
őstag
Köszi.
Fraps-el kipróbáltam a NFS MW-t. 1280*1024ben fullrészletességnél ezt az eredményt kaptam a 7.12 driverrel:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
244, 40178, 0, 26, 6.073Az lenne a kérdés, hogy ez az alábbi géppel jónak mondható-é? (kb 2 percet mérte)
amd dual core 4800+@2510mhz, 2*1Gb DDR800 Kingmax mem, Gigabyte M56S-S3 lap, 320gb sata2 hdd, asus 2600pro 256mb. Semmi sincs húzva.
Mondjuk egy másik ugyanilyen beállítású mérésnél meg ezt írja ki:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
88, 4455, 18, 21, 19.753Hogy lehet ezzel, valami öszzehasonlítható adatokat kapni? Tehát pl mennyi ideig kell mérni?
-
Karima
őstag
Hali
Játék közben fps-t mivel tudok mérni?
Plusz még lenne egy olyan kérdésem, hogy az normális-e, hogy az eredeti asus driverével a felbontást fel tudtam volna venni 2xxx*1xxx-re, a 7.12 ati driverrel meg csak 1680*1050-re (mondjuk a monitort ezen a felbontáson használtam régebben is).
-
Karima
őstag
Bocs. Benéztem. Megvan a Catalyst is
Szerintetek miért írja ki, hogy 512 mem van a grafikus kártyán, amikor én 256-al vettem?
-
Karima
őstag
Hali
Vettem egy asus 2600pro-t. Feltettem a gyári drivert, de a splendid funkción kívül semmi pluszt nem találtam, pedig nekem ilyen tv-re kitevés, meg theatre/clone mode is kellene. Na arra gondoltam, hogy a legújabb catalyst-ot leszedem, és felrakom azt, meert a régi ati kártyámmal is az ment, és abban volt jópár plusz funkció.
Kérdésem:
Előtte az asus driverét szedjem le, vagy azt majd a catalyst elvégzi magának? -
Karima
őstag
Hali!
Nekem is az a problémám, hogy zöldben játszik le minden filmet. Hogy tudom, ezt a splendidet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- XPEnology
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest