Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
Nekem volt ATI és NV is felváltva többször. Ezt a szebb a képe marhaságot sohasem értettem. És nem csak én, hanem egyik ismerősöm se akinél rákérdeztem erre. Szebb a képe.. beszarás
DDDDDDDDD
Esetleg annyi különbség van, hogy az NV-nél driverből állíthatod a digital vibrance-t ami alapból nulla, az ATI-nál meg feljebb van tolva pivcit. Ezért élénkebbek ATI vga kártya színei egy lehelletnyivel. De mondom, ez NV driverből állítható akár a csillagos égig. -
horvathkrisz
addikt
nézd, erre annyit tudok mondani hogy én is tisztában voltam ezzel a hibalehetőséggel, megkockáztattam a Sapphire kártyát és rosszul jártam.Bár ebből még nem kell senkinek statisztikát csinálnia (mivel nem is lehet), mindenki olyan kártyát vesz amilyet szeretne.
A képminőségről meg annyit, hogy az nVidia 8-as szériának már nagyon szép a képminősége, de erről este még írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DDDDDDDDD