Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Én kormánnyal néztem, és nem tűnik olyan rossznak a fizikája, mint ahogy írod. A GTR2-höz képest lazább a dolog, én kikapcsolok minden segítséget és manual váltóval nyomom, így túl kezesnek tűnik a BMW a Ferrari-hoz képest, ami hasonló stílusban vezetve bizony ficánkolósabb, az esőről nem is beszélve.
De sokkal jobban élvezhető és realisztikusabb mint az NFSPS, ami csak VGA tesztelésre jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De sokkal jobban élvezhető és realisztikusabb mint az NFSPS, ami csak VGA tesztelésre jó.