Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Én kormánnyal néztem, és nem tűnik olyan rossznak a fizikája, mint ahogy írod. A GTR2-höz képest lazább a dolog, én kikapcsolok minden segítséget és manual váltóval nyomom, így túl kezesnek tűnik a BMW a Ferrari-hoz képest, ami hasonló stílusban vezetve bizony ficánkolósabb, az esőről nem is beszélve.
De sokkal jobban élvezhető és realisztikusabb mint az NFSPS, ami csak VGA tesztelésre jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De sokkal jobban élvezhető és realisztikusabb mint az NFSPS, ami csak VGA tesztelésre jó.