Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
tzsolesz
üzenetére
Ez a cpu limit dolog megtévesztő szerintem. Nem arról van szó, hogy a videókártya nem hasznája ki 100%-ig magát, mert tudja, hogy gyenge a proci, hanem arról, hogy a játék futásához kell a processzor teljesítménye is, tehát ha az gyenge, akkor hiába megy maxon a videókártya, nem lehet több fps-t kihozni a játékból.
Aztán ha nem így van, akkor javítsatok.
-
válasz
tzsolesz
üzenetére
nekem is gyanús, de annyit egyik játékkal sem játszottam, hogy biztosat tudjak mondani. ellenpélda a FEAR, ahol a C2D CPU a P4-hez képest 0, azaz nulla extra FPS-t hozott.
pár olyan játék, ahol erősen CPU-limites a P4-gyel a rendszer: Doom3, Bioshock, Oblivion, Unreal Tournament 3. vagy nézd meg a Jericho-t 800x600-ban

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest