Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt a macskakővel lerakott mindenit!

A takarítás, pedig 1-2 havonta szoktam, kimaradt a videokártyánál. Eddig csak kifújtam a ventit és kész, de most szétkaptam és látom, egész bűnszövetkezet van a bordáknál pormacskákból!
Na jah, pedig gondolhattam volna rá, mert mostanában kezdte és nagyjából konstans módon melegedett... és hát eddig a Sapphire hűtéséről én is csak jókat mondtam. Ezért is csodálkoztam ennyire. De, mint kiderült én voltam a balga, hogy nem vettem a fáradságot takarításnál a műanyag eltávolítására.Az eredmény: idle: 45 fok, Dx9 load 60, max 65 fok. Na ennyit ér a tiszta hűtő.
gbros, kösz a tippet, bogarat ültetett a fülembe.
mestery
Telepíts fel egy új Dx9-et. Lehet, hogy "elavult" verziód van. Mindkét játék telepítője tartalmazza valószínűleg, az egyikről tedd fel vagy szedd le MS oldaláról. -
Most, hogy a video miatt bement még egy vnti, úgy néz ki a hűtés, hogy hátul van kettő, egy fent, a CPU-nál és egy lent a bővítőkártyák helyén, hogy a video-ról kihúzza és egy a tetején. Előre peidg most metettem egy beszívót is.
Nem hangos, mert halk és alukeretes ventiket használok.
Azt mondod, tegyem át az oldalára az alsót hátulról?Nekem is Codeegen van, ami akkoriban, amikor 2500+-omat vettem épp volt a boltban és jól is nézett ki és elfértem benne

Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Na jah, pedig gondolhattam volna rá, mert mostanában kezdte és nagyjából konstans módon melegedett... és hát eddig a Sapphire hűtéséről én is csak jókat mondtam. Ezért is csodálkoztam ennyire. De, mint kiderült én voltam a balga, hogy nem vettem a fáradságot takarításnál a műanyag eltávolítására.

Nem hangos, mert halk és alukeretes ventiket használok.