Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Lenne egy ASUS 2600XT-m, eddig nem használtam a TV kimenetet. Most viszont szeretném, de ennyire még nem fogott ki rajtam TV kimenet, a csatlakoztatott S-Video kábelen felismeri a TV-t, tehát megjelenik az ikon. Viszont semmiféleképpen nem tudom bekapcsolni, csak ha ráhúzom az ikont a monitorra, azaz SWAP-al tudom csak bekapcsolni, de ezzel eltünik a moncsiról a kép. Eddig minden videokártyám támogatta a monitoron is meg a tv-n is egyszerre a megjelenítést. Hiába akarom aktiválni a 2. megjelenítőt, aktiválja, de el is tünik azzal a lendülettel, tehát nem tudom a 2. megjelenítőre ráhúzni...
Ha a tv ikon fölé viszem az egeret akkor kiírja: To enable this display, click your right mouse button and the select the desired desktop mode from the poup menu... Hát nyomhatom agyvérzésig mert nincs felugró menü...
(Catalyst 8.2)Minden építő ötletet szivesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 4080 Ventus 3X OC 16GB GDDR6X - GARANCIÁLIS - ELADÓ
- ASUS TUF GAMING 3080 10g - 6 hónap garanciával
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest