Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
bolcsodal #9829 üzenetére
Nem nem, ez az én régi pontosan 3.2 Ghz-es prockóm volt amit eladtam.Egymagos volt a kicsike, csak két szálon futtatott egyes műveleteket, így elég közel állt a kétmagos testvéreihez, gyors is volt mint az atom, de a 4500-as 5-6 szor gyorsabb a tesztekben is amiket elvégeztem.
Tudom hogy te mire gondolsz, amúgy ez is D jelzésű volt, de mégsem az a "D" amiről beszélünk. Jó is lett volna, mert az elég lett volna nekem, sőtt.A szériaszáma 640. Itt az infó róla
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest