- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orphy
csendes tag
Először a gyári driverrel próbálkoztam - nem volt jó.
Utána talán a sapphire hotfix-el - szintén.Az install mindkét esetben végigment, de reboot után mindig sírt, hogy nem találja a kártyát, vagy nem jó a driver...
Végül eltávolítottam mindent, és megpróbáltam manuálisan a 8.3-as ATI-féle megoldást.
Itt érdekes, hogy a CCC már nem került fel, a driver elvileg felment, de reboot után a passziánsz még mindig sírt, hogy nincs 3D gyorsítás. Nem tudom, miért nem tett fel CCC-t, elvileg az All in One installert használtam. Ezek után külön már nem tettem fel CCC-t, főleg, hogy kellett jönnöm melózni.
Lehet, hogy újrahúzom az egész Vista-t ha hazaértem, és megpróbálom újra a manuálisan meghekkelt 8.3-as Catalyst-ot, hátha sikerült hazavágni valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Star Trek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest