Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Milyen konfigod is van?
Szerk.: 5 percen belül inkább szerkeszd a hsz-t, ne írj újat.
#8953 Orphy: Nem tenném a nyakam rá, hogy ott nem az alaplappal van a baj, baromi régi. KT880-as vagy nForce 2 Ultra chipsettel szerelt lapot kéne keríteni (5-6k), vagy AGP-s K8-at, az egymagos procikat már szinte ingyen dobálják az ember után, az AGP-s alaplap már nehezebb.
-
Egyik ismerősömnek is hasonló konfigja van, mint neked, és azon elég lassú a Vista.
Bár ha csak a DX10 fejlesztés érdekel, arra elég a 2600Pro.(#8946) MatyeeAM2: Pedig de
Crysis DX10-ben elég siralmas.
(#8947) fiftyke: COD4-re a 8600GT szerintem jobb, már a 2600XT-vel is elmegy 1024x768-ban max-on, 4xAA-val.
-
efegyke
tag
Hello!
Jó lenne tudni a géped többi alkatrészét hogy a Vistás kérdésedre tudjunk válaszolni.Ha lassabb géped van alapból nem is érdemes Vistát használnod mert a játékoknak nem marad eléd proci/RAM kapacitás.Omega driver szerintem nem jobb mint az eredeti(én 8.2est használok)lassulnak a játékok tőle(nálam)
Tedd fel manuálisan a 8.2es drivert és ahhoz valami CCC-t ami szimpatikus neked!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest