Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok. Pár napja én is ASUS 2600XT tulaj lettem. Nekem semmi gondom nincs az itt felsoroltak közül. Persze a progik ugyszintén nem müxenek de nem is okoznak fagyásokat csak le kell lőni őket. Nagyon csendes és nagyon jó gyári hűtője van, eddig nem találkoztam problémás játékkal, de amióta feltettem az új 7.9-es drivert a videók nem mennek. Azaz mennek csak szép zölden meg csíkosan, nem codec hiba, driver nélkül szépen mennek, a hiba okozója a csodálatos ASUS Spledid képjavító. A gyári driverrel simán ment. Ezzel nem. Vki esetleg tudná, hogyan kell azt leírtani mert már minden kipróbáltam de a rohadék még mindig él

Ha nincs megoldás akkor vmi ASUS drivert kell keressek ami új....
Szerk:
Na ehhez külön gratulálnom kell:
''Megjegyzés: Az ASUS Splendid technológia kifejezetten az ASUS meghajtószoftverekkel működik , amelyek megtalálhatók a termékhez mellékelt CD-n, vagy az ASUS terméktámogatási oldalán.''
És ha már nem az van akkor esetleg nem lehetne eltávolítani? Kedves programozó barátaink már megint kitettek magukért...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi