- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
McBJani
tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a legújabb Catalystet (9.12) és most pl. az X-Man Origins Wolverine belassúlt nagyon, pedig eddig ment mint a szél...
Nekem van valami gond vagy már nem érdemes új drivert feltenni régi videókarihoz
Ez valami reklámfogás, hogy pl. játszik valaki egy kisebb játékkal, aztán jön az új Catalyst és gondolja felteszi, aztán feldob egy nagyobb játékot és az új catalyt miatt lassú, akad stb. és így vásárlásra kényszerítik az embereket, közben meg csak az új driver nem kellett volna...
Miért nem tudják úgy megcsinálni, hogy ne fogja vissza egyik karit sem vagy miért nem csinálják meg úgy a weboldalt, hogy ha rámegyek a 2600XT-re, akkor csak azt a Catalystet dobja ki, amelyik még tökéletes volt a kártyához!
Eddig nekem 9.2 volt, de úgy látom, ameddig nem veszek új videókarit az is marad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest