Új hozzászólás Aktív témák

• Zolee11

senior tag

Nyoh lecseréltem tegnap a jó kis 2600Xt-t egy 3870-re, hát a Driverrel ismét jót szórakoztam. Már előre leszedtem a drivert, és újra felraktam a legújabbat, semmi probléma, látszólag. A Catalyst nem indult el, de semmilyen formában nem lehetett indulásra ösztönözni, 5x újratelepítettem, de ugyanúgy halott ügy volt. Érdekes módon megjegyezte a felbontást és minden ikon mindig ugyanoda visszakerült. Odáig jutottam, hogy csak kiírta, hogy a jelenlegi GPU nem támogatott. No comment.
    Hát akkor újra tisztogatás. Régebbi Driver fel és tökéletes. De már nem önmagától állt be a legnagyobb felbontásra, hanem nekem kellett beállítani és az ikonokat a helyükre húzogatni.
    Ebből azt következtetem ki, hogy ha ugyanazt a drivert raktam fel, valahol a 2600-as kártya maradt aktívként és nem állította át az újra, és a Catalyst mikor nekifutott persze h lepattant mert az már rég nem a 2600-as GPU volt...
    Néha elcsodálkozok, hogy a fejlesztők egyszerűen logikátlanul, és ésszerűtlen módon terveznek meg olyan dolgokat amiket kb. 5x egyszerűbben lehetne.
    Ilyen hibát hogy? Mitől? Miért kell 500 helyen tárolni az adott program változóit, ha ezek a változók bizonyos összefüggésekben mindig egyformák, akkor ezt miért nem ellenőrzi a program.
    Akár ki is írhatnák a telepítési útmutatóban, hogy új driver = új oprendszer. Végre megtanulhatnának programozni, mert ez viszi nálam mostanában a driver hibák toplistáját.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés