- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Kösz. valóban felment.
Azóta is azzal nyomtam, egyszerűen nem tudtam belőle kilépni, annyira lekötött. Eszméletlen jó játék, csak azt nem tudom, hogy eddig miért nem próbáltam már ki.
Kicsit megizzasztotta a VGA-t, felment 73C°-ra.
Ja, és mi a ráknak nyitja meg kilépés után a windows Media Center-t. Már néztem vagy 10-szer mindannyiszor megnyitja...
Ez hülye.........
Végre: Van két olyan játékom, ami abszolút letud kötni. Call Of Juarez, World in Conflict. Alakul.
Egyébként amíg föl nem hívja valaki az iPont, addig nem derül ki hogy elírás-e, vagy tényleg megbolondult az AMD/Ati. Végül is ha egy 4850 31K, akkor a 2600Xt-nek valóban 5K körül kellene lennie, mivel szerintem nem háromszor gyorsabb sok esetben talán még 4-5-ször is!
Ja és arra is emlékszem amikor 24K-ért megvettem, 2 hétre rá pedig csak 16K volt, minden előfordulhat ma már a VGA piacon.
Bár a múltkor néztem a PCX-en az Asus 4870 3992.- Ft bruttó volt, kb olyan 3 órahosszáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- LEGO klub
- Epson nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest