Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• katt777

félisten

válasz fagy53 #48023 üzenetére

Ha játékélményt akarsz, keresgélj a porosodó polcon. :) Ez már olyan, mint a zenében, vagy akár a moziban: ott sem találsz jót, tehetségeset, csak amit a képedbe nyomnak. :(((

_Toka_: Nem foglalkoztatnak összeesküvés-elméletek, mert sosem találgatok, inkább informálódom. ;) Csak sajnos kifordult a világ, a warezolás ugyanis nem úgy kezdődött, hogy sok tolvaj lopni kezdte a szoftvereket, hanem hogy sok felhasználó szépen vette a szoftvereket (mert ha visszagondolsz, azért régebben egyre-másra jelentek meg remek szoftverek, amelyek közül sok 1 floppy-s még ma is nagyobb élmény akármelyik mai, csilivili vacaknál), aztán egyre másra azt látta, hogy tulajdonképpen meglopják, úgyhogy nagy divat a felhasználóra fogni a dolgot, de az ember már csak olyan, hogy ami jó, azért szívesen fizet, ami szar, azért meg valahogy nem akaródzik neki. Aztán persze lehet nyomatni a konzolt, hogy azon majd muszáj lesz megvenni a rabszolgának a szemetet, de hát ezen már csak a magamfajta régimódi emberek akadnak fent. :((( :R Na és akkor még nem szóltam a több patch-csel is játszhatatlan szoftverekről... :U

Honnan lehet 9.5 drivert letölteni? Mert én csak Catalyst csomagot találtam, ATI oldalán meg 9.4 van.

Aktív témák