Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• _Toka_

senior tag

válasz katt777 #37552 üzenetére

Még mindig nem szunyáltál? :F
    Tulképp az se lenne hátrány, ha a személyeskedést konkrétan inkább befejeznéd! :U Előre is köszönöm! :R

A TuneUp progi nevét elég elolvasnom, hogy megtudjam, mire találták ki. Súgok: Arra, hogy a húlye-idióta-csökkent elméjű Microsoft programozók/managerek - konkrétan, nyilván köztudott, hogy ott a felvétel alapfeltétele a sárga cédula megléte... :U /Egyébként igazán nem értem azokat, akik megkérdőjelezik a másik szakmai tudását. Sztem simán nyitva áll az út. Alig pár 10 év előnyük van. Ma létre kell hozni a megfelelő céget, alkalmazni a hasonlóan kvalifikált cimbiket, aztán lássuk, győzzön a jobbik.../ - munkáját kijavítsuk, majd mi végre elvégezzük helyettük, ami az ő feladatuk lett volna...
    Ne hidd, hogy ne találkoztam volna az említett cuccokkal, mikor napi tizen... órákban a gép mellett ülök, hol a munkám kapcsán, hol a hobby-mnak hódolva. Mégsem használom őket. Tudd be, aminek akarod.

TuneUp progi, látom, totálisan ismeretlen a számodra, de sztem az XP/Vista manager is. :(((
    Ezért meg nyilván tényleg bűntit érdemlek... Jelzem, nekem megy a VGA-m, és tényleg a sokadik vason megy az op. rsz.-em VGA-drivertől mentes partíció-mentés nélkül. De természetesen én csinálok valamit rosszul! :R Nyilván! :R

De nincsenek is soha olyan hibák a rendszereimben, amilyenektől itt sokaknak megjön a havi hajégnekállásuk. :)
    Amennyiben itt a VGA-s problémákra utalsz - bátorkodom feltételezni, hisz arról szól a topic, de a post-od is -, honnan is lenne, ha bomba-/hülyebiztos, VGA-mizériától független alapról indulsz mindíg. :U

Aktív témák