Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Osynho #35265 üzenetére

tunningot nem próbáltam még,mert amd proci mellett elég felesleges:DDD igyis kell odacsavarni rendesen,és sajna nemigen mennek az amd-k 3,2 felett,nekem is megáll alapfeszen ennyin,de emelve a tápot is csak 3,4 körül,viszont elkezd jócskán melegedni...viszont felesleges is,nem is azért vettem,pl.sokszor úgy cod4-ezek,hogy a proci alapon 2,6 és a karit visszavéve 450megára,igyis 200fölötti fps,természetesen a zavaró effektek kikapcsolva,mert multiban ugye a szépség,csillogás hátrány...:) viszont a gép kevesebbet eszik,mint a hajdani 1950pro-mmal,és sokkalta stabilabb az fps,nem lassul be sem tömegjelenetnél,se füstnél számottevően.egyébként előrevetitve a tunningkérdést a kari szerkezete(vrm,stb) megegyezik a giga oc verziójával,és azon sincs vrm hűtés....extra talán annyi van nekem a hőfokra,hogy én készitettem a 12 centis venti alá egy kivágott műanyaglapot,ami nem engedi a levegőt elmenni,hanem középen egy akkora lyuk,mint a multi core feliratos középső rész,jobbra csináltam egy rést a vrm felé,de a műanyag lap elvágásával és lehajtásával "alagutat"csináltam a vrm alá-felé,vagyis nem megy mindenfelé el feleslegesen az értékes hűtőlevegő,bal oldalon pedig beraktam egy darab műanyaglapot,ami tereli a levegő maradékát a kifelé szeééőző részbe,hogy a két bordafél között a hőcsöveknél ne menjen be a levegő a kari nyákjára,hanem a bordán át csak kifelé távozhassson.ezért ilyen jók a hőfokok,mert ennél sajna az s1-el ellentétben sok helyen "melléfúj" egy 12 centis venti a bordának.

Aktív témák