- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Danecay
addikt
Köszönöm a választ!
Végül is VRM hűtés nélkül raktam össze. Úgy sem volt annyi bordám amennyi kellett volna, még akkor sem lett volna elég ha szétvagdostam volna őket, 1db sünivel pedig nem lehet lefedni teljesen 2 tranyót, max. úgy hogy fele-fele van csak lefedve mindkettőnek. Nem hsizem, hogy probléma adódna abból, hogy nem hűtöttem le, mert mint már Te is és én is írtuk, gyárilag sincs hűtve egyáltalán, továbbá, az egész területet lefedi az a bizonyos 12cm-es ventilátor. Egyébként érdekesen van feltéve a ventilátorom, mert közel 1/4-e lelóg az S1-ről, mert az alatta lévő kártya miatt nem fért el, de így is IDLE-ben 34 fokos, míg egy kis szőrös fánkozás után 52 fokig ment fel
Aktív témák
Hirdetés
- Küszöbön az androidos PC-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest