- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Nashville
tag
válasz
totyax #28577 üzenetére
BIOS- ból is legújabb volt mindkét alaplapom esetében. A Gigabyte alaplapomnál a legfrissebb chipset drivert is feltettem, aztán az akkor legújabb 8.9- es drivert catalist nélkül majd azzal, végül VPU recover bekapcsolással és nélküle, tényleg minden lehetőséget végigjártam a 3 hét alatt, míg az extrém megoldásomhoz el nem jutotam (amit ígéretemhez híven többé nem írok le csak, ha megerősítés érkezik!)
Windows XP SP2 és SP3 próba, ja és minden egyes driver próba előtt új telepítés, hogy nehogy bekavarjon valami driver maradék. Tiszta paranoia volt!Még egy dolgot nem mondtam el! Mikor az ASUS P5Q lapom volt, akkor az üzletbe visszavittem a gépet, hogy életet csiholjanak bele a videokártya miatt. Ott is bemutattam a problémámat, szinte azonnali fagyás volt a COD4- ben. Ők újrarakták a telepítő CD- ről az összes drivert, szoftvert, előtte ATI szoftvereltávolítóval távolították el a cuccokat. Mielőtt hazahoztam a gépet a COD4 fél órát futott fagyás nélkül az üzletben. Mikor hazahoztam akkor minden klappolt itthon is. Gondoltam újrarakom a rendszert a ghost- olás előtt. Ugyanúgy telepítettem fel ahogyan ők csinálták, csak egy dolgot másképpen igen igen kitaláltátok a Hz! Utána jött az alaplapcsere... majd a megvilágosodás. Na itt a pont!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest