- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Greed
csendes tag
válasz
Nashville #28575 üzenetére
Egyrészt 60 Hz-re volt állítva a desktopon is és a játékban is a frissítés, így is csinálta a fekete képernyőt/villogtatást (plusz néha utána szép memóriahiba jellegű "színes és vibráló négyzetek a desktopon és kifagytam" leállásokat is). Gyári driverrel, 8.8, 8.9 catalysttel, VPUrecovery on/off és Catalyst A.I. on/off mellett is, frissített alaplapi bios-szal, legfrissebb és gyári alaplapi driverekkel. (Friss windows alapokon.) Szerintem mindent kipróbáltam, csak a más alaplapot és más tápot nem. (de ezt a szervízben kvázi kipróbáltnak vehetjük, mivel az ottani tesztgépben is GPU Caps furtest segítségével kb 2 percen belül produkált a a hibát. Előtte majdnem 1 órát futott a 3dmark2006 hiba nélkül, de ragaszkodtam a GPU Caps-hez és lám... utána szó nélkül vették át gariztatni.)
Másrészt már gariban van, szóval a 70 Hz-et nem tudom kipróbálni.
Azért kösz a tippet.
-
totyax
aktív tag
válasz
Nashville #28575 üzenetére
Van olyan hogy egy alaplap nem csíp egy hardvert, ezt hívják inkompatibilitásnak...
Ez esetben ellkavarsz az alaplap site-jára, és lerántod a legfrissebb bios-t (pontosan a laphoz valót, revízió/dátum stb) utána loadsetupdefault majd save. Ha így se lesz jó, akkor szétnézni az alaplap fórumain, ha ott sincs segítség akkor meg írni a gyártónak részletesen, és elvileg kijavíthatják a hibát egy bios frissítés útján. Mondjuk friss alaplapi chipset driver sem árt, oprendszer legutolsó service pack-al, javításokkal...
Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Napelem
- EAFC 25
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest