- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
igen de ez nekem a jelenlegi VGA-nál jelentkezik. Hasolnó mint a mikroruckler de egy kicsit már( nem tudom miként lehetne fordítani, talán mikrorángatózásnak, de elég hülyén hangzik
). Vsync meg szivá megint, mert akkor max 60 fps. Bár ahova kell a cf ott ez úgyse lesz meg( crysis, wic dx10max )
-
Beowulf_78
addikt
3870 X2-nél is tapasztaltam ezeket a "mikro akadásokat" azt hittem minden Ati ilyen, bár nem volt túl zavaró....GTX-nél ilyen nem volt, de az 1 GPU-s, mint ahogy a 4870 is. 4870-el nincs ilyen probléma?
Arra is kíváncsi lennék vajon a 9800 GX2-nél, mivel multi GPU-s van e ilyen gond. Mert lehet ezekből a minimális akadásokból kiindulva mégsem annyira jó a CF. Leginkább a "gyökereiben".
Nem értem miért nem lehet inteligens emberek módjára beszélgetni Ati-nV-ről...Persze tiszteletben tartva mindkét gyártót. Mert a fikázás egyik és másik oldalon is előb utóbb személyeskedésbe megy át.
Én full pártatlan vagyok, mert volt Ati-m is nV-m is, és lehet hogy GTX 260 OC és 4870 között fogok dönteni. Nem izgat hogy drágább az nV, tehát ez nem befolyásol.
Csak is kizárólag az 1680x1050-be való zökkenésmentes játék a szempont a számomra, és ebben mind a 2 kártya jó akár szűrőkkel is. Az hogy 2fps-el jobb valamiben egyik vagy a másik szintén nem befolyásoló. Ezek kiértékelését meghagyom a "fan-oknak". Megy vagy nem megy. Kb. ennyi ami egy márkafüggetlen játékosnak szempont lehet.
Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest