Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
válasz
Bluegene #22199 üzenetére
A külföldi oldalakon mindenhol azt olvasni, hogy 700-850W alatt senki meg se próbáljon ilyen kártyát CF-ben vagy X2-vel. A legtöbb tesztben a szakértők 1000 vagy feletti tápokkal tesztelik. Nyilván ennek egy része, reklám, egy része, "nem tudom hova tenni a pénzem", de azért szerintem fogyasztásbeli oka is kell hogy legyen!! Olyat is olvastam, hogy valaki arra panaszkodott, hogy az 550W-os tápja nem vitt el 1db!!! 4870-est. Persze nyilván konfigfüggő is nagyon a dolog, de azért azt így általánosságban kijelenteni pláne vásárlás előtt álló emberkéknek, hogy semmi gond nem lesz 350W-os táppal sem, azt kicsit erősnek érzem.
Annál is inkább mert itt még húzogatják is a kártyákat 400W-os tápok mellett, flashelik bele a tuningbiosokat, és csodálkoznak, ha utána problémák vannak. Azt meg a legritkábban tapasztalom, (ami a külföldi fórumokon leginkább előjön), hogy egyből a tápra gyanakodnának, ami jelzem általában be is jön. Vagy ha valakinek eszébe jut egyből lehurrogják...
Arról nem is beszélve, hogy egy mostani modern gépben, azért kb 100e vagy több értékű alkatrész figyel, és egy hosszú távon túlerőltetett táp elszállásakor szerencsétlen esetben vihet mindent. És kb 5-10e Ft-ot spóroltál a gyengébb táppal..
A lényeg, hogy csak annyit akartam mondani, hogy én még egy tesztet se láttam ahol 350W-al teszteltek volna akár csak egy 4800-ast is. Úgyhogy ebből gondolom, hogy nem is ideális neki. Lehet, hogy ideig óráig speciális esetben elmegy vele de erre nem alapoznék.
Szeretném hangsúlyozni, hogy senkinek a gépét nem akartam fikázni, csak az olvasottakat osztottam meg segítő szándékkal, úgyhogy ne vegye senki személyes sértésnek. És nem is vitaindítónak szántam, mert nem szeretnék belemenni egy olyasmibe, hogy igen, nem, de igen, de nem...
Köszönöm a figyelmet!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest