- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
NKing
tag
válasz
halleck #18058 üzenetére
Való igaz, hogy borzasztó sok az a 82 A. A 4.50.1330-as everestben van egy ilyen pont az érzékelők között: Áramerősség értékek: GPU VRM - 29.31 A ---Ez alapjáraton ennyit mutat. De ha ki van lőve driveres vsync és elindul a szőrős fánk 1024x768-as ablakban AA nélkül, akkor ez az érték felugrik egyből 82-83 A-ra, és a kari kb 10-15 sec után fekete képet dob és reset kell neki. Ha vsync be van lőve, akkor meg max 64 A-re ugrik fel és gond nélkül fut a fánk. Ja és a venti nem pörög följebb automatán se 30%-nál, lehet a GPU 99C-os is
Szóval szerinted ez a kártya hibás, és gariztassam?? Mindez gyári beállítás mellett történik, semmi tuning. A VRM hőfok a fagyás előtt eléri a 126C-t is
Iponban vettem a karit, még az elsők között, valószínű, hogy hibás az első széria
Aktív témák
Hirdetés
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest