Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Notes
senior tag
Na jó.... mondjátok azt, hogy le van sz_rva a véleményem, vagy valami, de azt nem szeretem ha hülyének néznek. Ne mondja már senki hogy ez nem tök a HWSW dizájnja.
Na mindegy, itt befejeztem.
Sziasztok! -
tildy
nagyúr
Na akkor mi hasonlit es mi nem?
Nagyon sok oldal hasznalja a kozepen nagy hirek oldalt kis infok felbontast, ilyen alapon a hwsw pl php-nuke koppintas, na de mindegy.Szerintem a ph! egyedi volt, van es lesz, es punktum!
(csak zarojelben jegyzem meg, de ugy erzem jonnek a hwsws fikazni, ugy latom...Mar a stilusukrol meg lehet oket ismerni, nameg szinte mind ujonc...) -
azzio
aktív tag
Nem jutok szóhoz! :)
Reggel még ilyen, este már olyan... Nagyon jó lett, srácok, gratulálok! -
Erasmus
őstag
Ami a HWSW-koppintást illeti: azt nem értem, hogy mindez miért nem pl. két hónappal ezelőtt merült fel. Az oldal alapvető szerkezete ui. már jó ideje ugyanaz, és ez az új desigban sem változott (bal oszlop a partneroldalak híreivel, középen felül kiemelt cikk, alatta hírek, oszt jobb oszlop).
A hírek elrendezése az, ami hasonlít, de nem nehéz belátni, hogy ez egy racionálisabb megoldás, mint a korábbi. Aki látott már híroldalt... A különbség annyi, hogy a [i]lead[/i], azaz a hír bevezetője megmaradt. Jegyzem, a dátum korábban sem volt kiírva, csak a megjelenés ideje.
izé, -
klepto
addikt
Na ránéztem mégegyszer a hw-re, és a főoldallal van némi hasonlatosság, de ez a dizájn jobb!!! ;]
Tetszik, hogy a link immáron nem kék, hanem piros, és szép a fórumok bal oldali oszlopában elhejezett szamárfülek :P Én eddig csak kritizáltam :P :C -
Erasmus
őstag
:)
Más: most látom csak -- noha nyilván tudnom kellett volna amúgy is --, hogy a designváltás országos jelentőségű hír:
Megújult Magyarország legnagyobb hardveroldala
[L]http://www.prog.hu/hirek/?qnid=2058[/L]
Hiányolom, hogy az üzemeltetőt és főszerkesztőt nem kérdezték meg. :)Kihagyhatatlan minden ilyen anyagból (''oldalunk dinamikus fejlődése, célunk megfelelni a 21. század kihívásainak, trendi, Mónika show és a többiek...''). Mind1, majd talán az RTL Klub híradójában.:D
izé, -
napos2600
tag
válasz
freddirty
üzenetére
freddirty: ezt a hwsw temat itt es most kene abbahagyni. mint ''szakmabeli'' (meg ha igy is tulzasnak tartjak paran) annyi ilyennel esettel talalkoztam, hogy ezt innen, ezt meg onnan lopta/masolta/vette.
tenyleg unalmas. majd ha tenyleg nagyon rossznak tarja mindenki az uj designt akkor visszaadom parcinak az A6-os kulcsat :)
ez egy portal, ahol rengeteg olyan elem van amit mas portal is hasznal, ezert ''hasonlithatjuk'' akarmelyik nagy portalhoz... (furcsa lenne hirek, cikkek nelkul a ph!)
notes: a logo tema, mar nem tema.
en egy olyan lejtot tudok elkepzelni amin lefele tekintek mert megis csak igy lesz lejto, es a hatralepes az a teton levo celhoz visz kozelebb...
viszontlatasra. -
Dexter68
addikt
Jó a cucc! A HWSW-t ne szívjátok mellre. Kb. annyira hasonlít, mint mondjuk a Magyar Hírlap a Népszabadságra.
A mindenáron „teljesen más” meg a „nagyon különböző” nem biztos, hogy életképes.
Kicsit lassú, de lehet, hogy csak négymillió elvonási tünetes függő cuppant rá.
Csiszolgassátok, polírozzátok, leheljétek
:C :C :C -
Cathfaern
nagyúr
Szerintem itt valaki vak :)
Ph! logó: szerintem messze jobb, mint a HWSW logónak nevezett csicsája...de mindegy.
Egyébként miért jelennek meg a főoldalon a nem szakmai témák? -
freddirty
senior tag
Arculatvesztéssel egyetértek. Első lépés a lejtőn.
Legalább azt ne vettétek volna át a hwsw oldaláról hogy a hírek mellé csak időt írtok. Dátumot már nem mertek? Nincs ember-idő a hírezésre? -
törölt tag
Gratula Parci!
Ez már valami!!! -
Elrood
őstag
1. Sztm nem koppintás.
2. Miért ilyen iszonyú lassú az oldal?
3. Milyen HW-ra és mikor cserélik a PH! gépét? -
Biaggio
őstag
Szép :) A tartalom és a kezelhetőség számomra a legfontosabb, remélem, továbbra is ezen lesz a hangsúly. További jó munkát a site készítőinek!
-
Notes
senior tag
HWSW készítőivel milyen viszonyban vagytok? Mert ekkora koppintást rég nem láttam.
De most tényleg. Direkt egymás mellé tettem a két oldalt. Olyan mintha a HWSW-t kinagyítanád sárgában. Hát ne haragudjatok, de ez szerintem nagyon rossz döntés volt. Kinek az érdeke volt ez az arculatvesztés?
Inkább azt a béna logo-t kellett volna kicserélni mert leginkább egy NDK-s tornacipőgyárnak válna csak becsületére.
Szomorú vagyok. :(( -
rog
addikt
húha! hát ez elég vad lett...
(csak megszokjuk idővel.) -
Som@
őstag
Nekem igazán hasznos, hogy a világosabb színek vannak előnyben, mert így nem kell villany éjszaka, hogy tudjak gépelni. A kijelző kellően megvilágítja a billentyűzetet. :D
-
Elrood
őstag
Hmm, híreknél el lehet érni közvetlenül a hírhez írt hozzászólásokat?
-
Fr4G
aktív tag
Nagyon franko lett az uj site, csak gratulalni tudok! (Jelenleg en is epp valami oldal osszehozasan faradozom, szoval tudom ertekelni az itt levo ''ficsoroket:)'' ). Tenyleg Parci, tarthatnal valami PHP kurzust!:) (az uj szineket meg nekem is szoknom kell:) )
-
WN31RD
addikt
Na, csicsás lett a PH! is... :)
-
engusz
veterán
Szupi! Csak legyen gyors, semmi más nem kell! :)
-
tozso
tag
Gratulálok az új külsőhöz, nagyon tetszik :)
-
MUŁĐER
addikt
Hmmm,szép lett a new dizájn.Sokkal profibbank tűnik a lap.Meg úgy jó.Gyorsan meg fogom szokni.(Muszály lesz :) )
-
PeliScan
addikt
Csak kár, h nem 1280*1024... :P
-
vicces
addikt
ej-ha!
olyan szép, hogy irni se merek bele :))
remélem a szemeim nem fognak golyozni az uj szinektől ! -
K.O.
tag
Ez az új febontás nagy ötlet, jó az új design. :C
-
Esmein
nagyúr
Ugy megszoktam már a régit. Nem lett olyan rossz de meg kell még ezt is szoknom.
Brr. Meglepő volt. -
Gismo
addikt
Grat.! Szép lett az oldal!
Ugyanakkor az utóbbi időben drasztikusan belassult a kócerály!
Összefügghet a kettő? -
kbalage2
aktív tag
Megnéztem 800x600ban is, sztem nem gáz. A 15''os monitoron az 1024x768 már eléggé nyenye, de alacsonyabb felbontásban is nyugodtan olvasható max kicsit többet kell navigálni :DDD Dizájn bejövős, a legtutibb fícsör az ''utolsó hsz-eim'', végre nem kell minden topicról emilt kérnem hogy ne felejtsem el hova írtam :DDD
-
hb400
tag
Nagyon frankó az oldal. A HWSW-re szvsz nem hasonlít, csak annyira mint bármely egyéb portálhoz...(De amúgy is főként a tartalom a lényeg). A színek nekem nagyon bejönnek. Ha a fórum visszakapja a megszokott feature-ket akkor király lesz :)
-
Cathfaern
nagyúr
Parci:
Akkor megnyugodtam :)
Az e-mail értesítés kérése is jobb helyre került. Látom lesz ''utolsó hsz-eim'' funkció. Ennek is örülök :)
Ellenben amikor válaszol az ember, akkor kicsit furcsán néz ki: nincs tördelve a hsz. Így pl. nálam Shim hsz-e kitölja a ''barna kockát'' képernyőnyi szélesre. De gondolom ez is javítás alatt ;]
A mod remélem visszakerül. Egy két új smiley-t is el tudnék viselni. Ami viszont szvsz nagyon fontos lenne, hogy a fórum befogadja a [URL=http://www.prohardver.hu][/URL] UBB kódot. -
Shim
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
És az nem link? :) Szóval én is erre gondoltam, de most már ha jól látom ez megoldódott.
-
Beck18
tag
Grat. a designhoz, szép lett.
-
Shim
őstag
Ha már úgyis mindenki itt figyel akkor nem lehetne esetleg az összes icq avatart implementálni? ha jól emléxem már csak a női arcképek nagy része hiányzik, és ha ezt bepótolnátok akkor komoly előrelépés lenne a csajok ph felé fordításának folyamatában.
-
klepto
addikt
Én soha nem használtam netnél 1024x768-as felbontást, mert iszonyatosan apró úgy a bető, és nem akarok megvakuli :((( Nálam csak a játékok futnak 800x600-nál nagyobb felébontásban. Én sem támogatom a ''vevőkre'' rákényszeríteni az 1024x768-as felbontást, viszont a választás szabadságát támogatnám. Ha meglehetne oldalni,a kkor kéne csinálni egy ikont, hogy lehessen választani a két felbontás között, és azt a felhasználói névvel együtt eltárolni.
-
Papa-Georgo
senior tag
Hi!
Gratula hozzá ütős lett, bár nekem az előzővel sem volt semmi gondom!
Még legutóbb mikor mutatta nekem Parci az új desinget, kicsit ''metálosabbb'' volt, de ez is nagyon frankó lett.
Bár talán kicsit optimalizálni kéne az hozzászólásoknál, hogy ne kelljen jopbbra görgetni mert jelenleg nálam kell...
Majd elválik milyen lesz és beválik e ;] -
Cathfaern
nagyúr
Én pontosan ugyanazt mondom, mint az előző kinézetváltáskor: semmiképp sem mondaném, hogy rossz, végülis szép, de nekem a régi jobban tetszik. Majd megszokom.
Ami viszont szvsz ronda az a fórum ''féjléce'' azaz ahol az ''Új hozzászólás'' ''adatok'' és társ. vannak. Ez a fehér alapon szürke betű szvsz elég hülyén néz ki. -
Dalai Láma
őstag
Akik 800x600-ban nézték az oldalt, azok dögöljenek meg? (Dögöljenek meg! ;> )
Rákényszerítenek, hogy új monitort vásároljak, aminél 1024x768-ban sem folyik ki a szemem a 75Hz-es csiga képfrissítés miatt!
De én kivárok, majd ha kész lesz, akkor mondok további véleményt. Nem is olyan szörnyű :D -
szotyi
csendes tag
Fantörpikus az oldal !!!! :DD GRATULA!
Nemrég írtam egy hozzászólást és változtatni akartam még rajta, de sehol nem találom azt a bizonyos (mod feliratocskát. Mükszik még a szerkesztés, vagy a hiba Nálam van? -
klepto
addikt
Most már nem csak text az új hozzászólás ;]
Egészen kezdem megszokni, de lenne egy-két kérésem az új arculattal kapcsolatban: Ha jól látom a fóoldalon a legfrisebb hírek egymás melett 3 kockában foglalnak hejet, és alatta óra/perc szerint felsorolás stílusban. Ha ezt véglegesíteni akarjátok akkor az óra/perc elé tegyétek be a hónap/nap jelölést, és a fölső 3 kockában hejetfoglaló legfrisebb hírnél hagyjátok meg a képeket, ahogy eddig volt.
Remélem ez nem túl nagy kérés, és növelné az átláthatóságot is főleg azoknál akik nem tudnak feljönni rendszeresen, vagy el kell utazniuk, és pár napig nincsenek netközelben :P -
HiperG
addikt
Ahh hogy lehet egy hírhez hozzászólni?
-
sztojo
csendes tag
Háló!!
Nah ezt is megéltük :DDD
Hetente párszor írok fórumba és kíváncsi lennék 1-2 válaszra, de papírra nem írhatom mindig, hogy hol szóltam hozzá, fejbe tartani meg elég a cég könyvelését.
Persze ez csak regisztrált juzereknél működő dolog, bár azt sem tom lehet-e még reg nélkül írni :D
szal ennyi lett volna építő kritika
csü -
Emberek:
1. lesz új szerver, már elvileg minden alkatrész megjött, így nem kell összedobni semmit.
2. a fórum még pofozgatva lesz, de már nem tudtuk tovább tartani az új motort, a régi használhatatlan volt. száguldani az új sem fog, bár sokat optimalizáltuk a kódot. kis türelmet kérünk még. nagyon komoly vas egyébként, a mostaninál minden paraméterében minimum a duplája, de van, ahol az ötszörösét hozza.
3. az új arculat maximum a 3 kiemelt hírben hasonlít a hwsw-re. ott láttuk és jónak találtuk, csak a régi arculatban nem volt neki hely. de, hiszem hogy ez is itt van szebben megoldva.
egyébként kötve hinném, hogy bárkire hasonlítana, miután nulláról és saját kezűleg lőttük össze napossal minden pixeljét.
ugyanakkor a nagy portálok közül talán mi álltunk át először 1024x768-ra (pedig a reklámozók tuti nem szeretik!!!), illetve az új főoldalon is sokkal rendezettebbek az információk.
4. a sok dupla hozzászólás azért van, mert hirtelen mindenki ír most, mint a gép :).
5. a fórum még pofozgatva lesz, mert jópár feature nem működik. -
Uzmany
őstag
Szuper, nagyon tetszik :)
-
Den
veterán
válasz
KovacsUr
üzenetére
bassus télleg, megnéztem más oldalakat is, és az ennyire apró betűket homályosan látom, különösen a világos alapon világosakat, ráadásul maga a betütipus is nehezen olvasható.
Éreztem én hogy előbb utóbb tönkremegy a szemem a dizájn trendeknek hála (ezt általáosságban értem az egész netre) -
Shim
őstag
Mozilla optimalizáció lesz?
pl avatarok alatt a név és tagság szintje nekem link :)
főoldali cikkben a ''ph done'' kép nem jött be.
logó a static.prohardver.hu-ra mutat
Using: Mozilla 1.6. -
faster
nagyúr
Működik az ''új hozzászólás'', yupppiii. Jobboldalt ez az ''utolsó hozzászólásaim'' feliratnál mi lesz?
-
kamikaze boci
őstag
Jó lesz ez:)
tessék elolvasni a főoldalon a vonatkozó cikket. Abban szó van a szerverről. -
pip
aktív tag
Eddig jobb volt, gyorsabb volt, egyedibb volt
Most nehezebben navigalhato es bugzik mintazatyaisten.
Bar lehet ha megszokom, akkor majd ezen is eligazodom...
azert az szep, hogy ilyen sokat foglalkoztok vele, elismeresem minden fejlesztonek.
udv: pip -
-
tildy
nagyúr
En latom rosszul vagy tenyleg enm lehet ellentetes iranyba rendeznia hozzaszolasokat?
-
Club
őstag
válasz
KovacsUr
üzenetére
Srácok!
Egyvalamit viszont még mondanék!
VEGYETEK EZ ÚJ SZERVERT!!!!!!!!!!!!!
MIndeki beledob valamennyit, és akkor legyen má jó a fórum:))
Nekem monnyuk 1k-t simán megérne.
Ha(teszem fel)monnyuk csak 1000-en legalább ennyit beledobnánk, az már 1csillió millió forint!
És abból már talán lehetne venni egy jó szervert:)) -
KovacsUr
addikt
Na, megint én látom utoljára, ha változik valami :) Így jár, aki estig vizsgázik :DDD
-
Som@
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Még mindig nagyon tetszik. Gratula nektek Parci.
(Virtuális kézfogás. :P ) -
CharlieDrop
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
A Mod meg eltűnt, kissé mintha lassabb is lenne :(
Aktív témák
Hirdetés
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest