Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
Topikgazda
Ha már a nevem szóba került.. Igen, volt 2 hete hétfőn egy jó kis sarki fény. Igaz csak telefonnal lőttem párat, inkább álveztem puszta szemmel. Valóban jó volt, talán a 2. leglátványosabb sarki fény volt amit eddig láttam. Viszont most nem csak zöld volt, hanem lilás vöröses is. amit szintén puszta szemmel lehetett látni. Viszont tavasszal volt egy olyan is, amikor "nagyfrekvenciás" vibrálást is lehetett látni.. Az most nem volt... Nem akarlak lelombozni, de tavaly ősz-tél-koratavasz nagyon rosz volt itt. max 2-3 derültel... Inkább március körül sszoktak derültek lenni.
-
t72killer
titán
Ha minden jól megy, szombaton pont kerül a dolog végére, kaptam egy emészthető AM5 ajánlatot Glasgow találkozóhellyel. Ennél praktikusabb nemigen lesz nekem errefelé az tuti.
Utazás: prémium (+30-40font)+kicsi kézipoggyászban elfér az AM5, karbon állvány, a kisebbik APOm, Altair kamera, akksi, kanócok. Azon gondolkodom még, hogy a laptopról lemondok, azért az is komoly köbméternyit foglal.Ha összejön a mecha, csinálok pakolós képet, úgyis terveznem kell miket vigyek Februárra. Sovány verzió a lencséssel (tsapo906) kövér verzió - mindenáron ezt akarom - a quattro 150pvel. Bevetek még egy malaclopós kabátot is, had legyen a biztonságiaknak is egy jó napjuk
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- Villanyszerelés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nyaralás topik
- Spórolós topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek