Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasyrt
őstag
Sziasztok!
Zaklattam par topiklakot konyhabutor ügyben kb fel eve, köszönet a segitö valaszokert. Vegül nem lett belöle semmi, mert idöközben kiderült, hogy a föberlö nem teljesen korrekt, hat leleptünk. Az uj kegliben mar van konyhabutor...
Viszont most agyat (es komodot, meg nappaliba valo butorokat) nezünk, az elkepzeles az egy agynemütartos fa agykeret, gazrugos raccsal, 160x200-as meretben, fenyöböl. Nagyon tetszik a kepen levö agy, viszont csak kemenyfabol keszül, horror aron.
Tudnatok egy sacc/kb arat mondani ha ez asztalosnal keszülne egyediben? Annyi elteres lenne csak, hogy a közepsö hosszanti merevitö leerhet a földig megosztva a tarolot, de ne emelkedjen ki az agyracs sikjabol, hogy egy, nagy matracot lehessen hasznalni. (Halkan megjegyeznem, hogy az ejjeliszekreny is nagyon helyes... )
Köszönettel veszem mindenki valaszat!
[ Szerkesztve ]
-
fasyrt
őstag
Nem direkt asztalos tema, de nem tudom hol kerdezzem...
Sarokheveröt keresek, agynemütarto+kihuzhato vendegagy funkcioval. Jellemzöen harom fele konstrukciot talalok:
1. elejet ülölappal együtt kihuzod, hatuljat sikba billented [kép]
2. alul kihuzod es kiemeled alulrol a fekhelyreszt [kép]Nekem ellenerzesem van az elsö megoldassal, merthogy:
- a hatso zsaner feszül, ha valaki hatra tamaszkodik
- elöl az a tamaszto gyakorlatilag egy 20-30 centis erökar es a pozdorja meg fogja adni magat hamarUgyanakkor: Ebben lehet pakolni a hosszu es rövid oldal aljaba is.
Szoval szerintetek?
-
fasyrt
őstag
válasz Winner_hun #38498 üzenetére
Terhelhetöseget nem irtal, de a bene-nek is vannak ilyesmi asztalai.
-
fasyrt
őstag
válasz ahenobarbus #38549 üzenetére
Forditsd meg.
-
-
fasyrt
őstag
válasz GeronimoTama #38935 üzenetére
Hat 15 dollarert küldik fedexszel, es az afa jön ra.
Esetleg az eladonal lehetne rakerdezni, hogy tudja-e duty free-kent küldeni, mert ahogy latom a webshop ugyanazt az arat irja US es nem-US cim eseten is. (Vagy csak netto arat ir...) -
fasyrt
őstag
válasz GeronimoTama #38937 üzenetére
Akkor bocs,felreertettelek. Azt hittem, hogy a jarulekos koltsegek miatt vagy bizonytalan.
-
fasyrt
őstag
Kedves Asztalosok!
Mindenkinek boldog Karácsonyt, kitartást a bejgli elleni elhúzódó csatában!
Segítséget szeretnék kérni. Süllyesztett LED profilt szeretnék bútorlapba süllyeszteni (polc). Mi ennek az eljárásnak a neve és ki tud nekem valami üzletet ajánlani Bp. (4.ker) környékén, akik holnap-holnapután ezt meg is csinálnák? 3x760*18*7 mm horony kellene, meg a kábelnek is kell valami horony a bútorlap élében, kb 500*2*2.Vagy ha valaki ellenállhatatlan kedvet érez a héten kicsit dolgozni , köszönettel veszem és honorálom.
-
fasyrt
őstag
válasz pacman_123 #46397 üzenetére
+ @kavalkád
Köszönöm a valaszokat, megyek marós telefonszamokat keresni es jegyzetelni holnapra. -
fasyrt
őstag
válasz Vertigo18 #48399 üzenetére
Azert ilyenkor vigyorgok, mennyire beszippant a ph, es nem enged el.
A kollega lehet hogy 18 evesen regelt (vagy nem... ) es nicknev18-al mar nem a tuningos topikban berhel, hanem a neje meg a gyerek es a cipösszekreny.
Aki egyszer idejött, az mar jo esellyel itt is marad, thieby tud erröl talan a legtöbbet meselni. Nem ugy volt, hogy befejezi/ed a forumolast, aztan megiscsak vissza-visszajar/sz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest