Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
thyeby,
a tőlem idézett mondat, remélem jól értetted, nem azt jelentette, hogy nekem bármiben is "igazam" lenne, csupán annyit, hogy _konkrét_ tapasztalatod neked sincs, legfeljebb helytálló _lehet_ az álláspontod, miszerint az olcsó marók olyanok is...
A legjobban természetesen annak örültem volna, ha van vele személyes élménye neked vagy másnak.A mi szempontjaink egyébként teljességgel mások, legalábbis abban az értelemben, hogy Te km-ben mérsz, én pedig méterben, bár nyugodtan mondhattam volna decimétert is...
(Konkrétan tudom, hogy pl. a CMT plattolót összesen háromszor használtam: 6m cseresznyét, 7m fenyőt és 2m padukot martam meg vele összesen. Joggal kérdezhetnéd, hogy akkor mi a francnak vettem meg?- jobb válaszom nincs: hogy ne kelljen asztaloshoz szaladgálni, és nyilván fogom még használni a későbbiekben is, lassan csak behozza az árát...)
12 éve vettem először Dimar marót, akkor az még nem angol cég volt, hanem izraeli. Az ő 86mm-es plattolómarójuk nettó ára 28 647 HUF most. Akkoriban maga az Anest pozicionálta úgy ezt a márkát, hogy versenytársa a CMT-nek, de olcsóbb. Azóta lehet, hogy változott a helyzet.
Egyszóval, én senkit nem akarok rábeszélni olcsó, noname marókra, csupán megkérdeztem, hogy a linkelt darabbal van-e valakinek tapasztalata?
A mezei B&D marógépeknek egyébként mi a pontos típusuk? (lám, azért van ami olcsósága ellenére sem hasznavehetetlen... és - ne vedd szemtelenségnek - de amit az olcsó késekről írtál ("Nekem már két éve vitte az olcsó kés az anyagot élezés nélkül") az éppenséggel dicséretnek is felfogható
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest