Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
Köszi előre is.
Nem vagyok az a b@szogatós típus, majd megírod, kikeresed, ha kijön szépen a lépés.
Érdekel, hogy frissibe mit tapasztaltál vele, ha tapasztaltál.Valójában azért vadásztam rá a NET-en (rám se bagóztak azóta a prenkerék egyébként, semmi visszaigazolás, semmi megmozdulás, meg vannak kukulva.), mert Kalman7 tavaly megbíztatott, hogy féláron beszerezhető a patika árához mérve. Én ugyan ki nem túrom most a számlák között a pontos árát, de literenként úgy két rugó. Tekintve, hogy elég sok fogy egy évben, sok kicsi sokra megy jelszóval bemozdultam, hogy történjen már valami, mert épp aktuális egy nagy adag játék kezelése. De úgy látom, marad a patika, mert az biztos minőség is, és biztos beszerzés is, no, meg nemsokára sürgőssé is válik. Nem sz@rom össze magam az árkülönbözettől, inkább az elv mozgat, hogy egy jó vállalkozásnak minden apró tételben ismernie kell a legkifizetődőbb útvonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest