Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz snemeth #22696 üzenetére
Nekem soha nem szólt, nem reklamált senki a társasházban.
8 éve családi házban élek, de pici a lakás, mégis elegendő a nappali ajtaját becsukni (feleségem utálja, ha a hálószobáé be van csukva) és vidáman mozizom éjfél és hajnali 3 között. Ez a mindennapos programom. Működik a szubláda, éjszakai módot nem kapcsolok rajta, pedig tud olyat, sem az erősítőn. Na jó, a kanapé nem remeg alattam, de sokan a feneküket vernék a földhöz, ha nappal úgy szólhatna a házimozijuk. És ez beállítás, valamint szobaakusztika kérdése.(#22698) koncsik
Lehet kapni rácsos reflexcsövet, de utólag is beragasztható. Még jobb a zárt szubláda, lassan 3 éve olyat használok és soha többé nem szeretnék reflexet.
Szerintem nem létezik olyan 5.0 rendszer, amiből ne hiányozna a mélynyomó.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Mankó
veterán
válasz snemeth #24578 üzenetére
Kulso usb3-as 2.5''-os hdd (tap nelkuli verzio) lenne radugva, ami 50-70 mb-val tud masolni, de csak az lenne a lenyeg, hogy a tabrol elerjek nehany adatot.
De ami a lenyeg, hogy nem lesz radugva lan, csak a wifi-jet hasznalva megoldhato rola a nas funkcio es a torrent egy radugott kulso hdd-vel parositva?
Torrent azert lenne jo, mert nem kellene mozgatni a filmeket, adatokat feleslegesen + megoldott lenne a vissza seedeles is rovid idon belul toredeknyi fogyasztassal.
Egyszerre nem menne sok letoltes 2-3 max, seed mehetne akar 10 is, vagy tobb, amennyit bir.
Egy eszkoz megoldana minden problemamat, de jo is lenne. -
Mankó
veterán
-
JaniS
senior tag
válasz snemeth #24912 üzenetére
Nekem is van néhány "legendás" IDE vezérlős Maxtor-om, amelyek 45-50 fok között üzemeltek sok évig és nem lett bajuk. De tényleg nem találkoztam tartósan 50-55 fok között hosszú ideig üzemelő vinyóval.
Dorian: szerintem nézz be egy HDD-s topikba, majd meglátod mit szólnak ehhez, de az a másik véglet
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
válasz snemeth #25043 üzenetére
1000/1000-re allitottam utoljara. Most meg megy, de majd meglatjuk mi lesz nehany ora mulva. Azt se tudom mar, most milyen beallitosok vannak a fix ip-n, annyi felet probaltam mar.
martinkeet: en most ezzel szivok eppen, lehet hogy vegre stabilizalodik 1 mb le es 1 mb feltoltesen. 2 mb letoltesnel, eddig mindig megszakadt a wifi kapcsolat, s csak akkor visszaloni a letoltest, ha a setupban ujra allitottama wifi beallitasokat.
Nem kell mennie a pc-nek kozben. Most eppen tolt egy full hd-t, mellette seedel 3.
Ha nehezen megoldott a kabel elvezetese, akkor be lehet vallalni a wifi-s verziot. Nekem is ezert kellett. Masreszt egy este alatt szerintem 1 mb-val is leketyeg egy film, 6-10 w fogyasztassal, 0 zajjal.Nas reszre engedelyeztem a samba szervert, de megsem latom tabbal a lejatszot. Kell meg valamit allitanom? Van valakinek tapsztalata a mede8er lejatszok nas reszevel?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz snemeth #25072 üzenetére
Az tényleg egyéni szoc. probléma.
(#25073) Tin
Már csak azért sem lehet kényelmesebb, mert ahhoz bekapcsolva kell lennie a PC-nek, routernek. A médialejátszó éppen azoknak az eszközöknek a kiváltására, helyettesítésére szolgál. 10 W teljesítményfelvétel, zajtalan működés.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Mankó
veterán
válasz snemeth #25300 üzenetére
Nem adtuk fel, s mint mondtam könnyen lehet, hogy tényleg hozzá nem értés, beállítási hiba. Még mindig megy az állítgatás, próbálgatás. Csak ez a sok távirányító ne lenne, mert már a falra mászok tőle. Ezzel együtt már 4 db.
Viszont a visszaadás lehetőségéről még a 8 nap letelte előtt kell gondolkodni, ha úgy van, nem utána siránkozni.[ Szerkesztve ]
-
anonym1s
őstag
válasz snemeth #25611 üzenetére
Tudom, az van minden lejatszon, de a fagyasokon nem hiszem hogy segitene. Azert holnap megprobalom.
Ja, meg egy hiba amit tegnap elfelejtettem, hogy beallitom a nezetet valamire, mondjuk lista, es idonkent alvalt mas nezetre, vagy a masik, hogy ha lista nezetrol valtok mozi nezetre, az eltart vagy 30 masodpercig mire atvalt.re-do your settings
Na ezt sem hallottam meg soha -
blakey
titán
válasz snemeth #30120 üzenetére
Az analóg (CRT) tv-ken ritka, sőt inkább úgy mondom, hogy nincs olyan, így valóban marad a scart.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz snemeth #30122 üzenetére
Az már a HDTV korszakban készült és nem volt sokáig, utolsó próbálkozások egyike volt, hogy a CRT még fennmaradjon, épp ezért írom, hogy inkább nincs a CRT-ken.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
rgeorge
addikt
válasz snemeth #36602 üzenetére
Elvben van rajta kompozit videó és analóg audió kimenet, ezek mehetnek SCART-ba, de elég rossz (azaz a lehető legrosszabb) képminőséggel.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Ukrajnai háború
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Óra topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok